Video: Gnocchi med rosmarin
Gnocchi med rosmarinKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
6
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
250 gram Gnocchi
-
200 gram Bacon
-
2 kvist Frisk rosmarin
-
3 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Løg
-
100 gram Champignon
Bring vand i kog og hæld gnocchi i med salt.
Lad dem koge 2-5 minutter (til de popper op på vandoverfladen)
Baconen steges sprød og lægges til affedtning på køkkenrulle.
Imens snittes løg i lange, tynde både, champignon skæres i kvarte og hvidløg snittes (ikke presses!) i små stykker.
Tag nogle rosmarinblade af og riv dem over.
Olivenolie, hvidløg, rosmarin, salt og peber varmes langsomt op på en pande.
Når olien har trukket smag tilsættes løg og det får lov at stege nogle minutter.
Herefter tilsættes champignon som ligeledes får lov at stege med nogle minutter.
Nu tilsættes den sprøde bacon og cirka 2,5 spsk revet parmesan.
Retten krydres med lidt ekstra salt.
Det hele steger videre under konstant omrøring nogle minutter til det hele er godt blandet.
Server med en god suppe og et godt brød til.
Spørgsmål:
Hej Kok :) Jeg vil gerne lave den her gnocchiret...men har du nogle gode forslag til hvad man kunne spise til? Jeg kunne godt tænke mig at lave en sådan lidt italiensk menu...men jeg er åben for alle forslag. Tak :)
Svar:
Du kan bruge linket til vores italienske efterårsmenu som inspiration:
http://opskrifter.dk/Menuer.49.0.html
Jeg håber, at forslagene kan bruges.
Mvh.
Martin
Opskrift.dk
30/10-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Krydrede mørbradsbøffer på grill
Bland krydderierne i en lille skål. Skær mørbraden ud i én bøf til hver person. Pensl bøff...
Citronmayonnaise
Citronmayonnaise Start med lad alle ingredienser stå på bordet i lidt tid, så alt rammer...
Indbagt kylling med sur sød sauce
Kyllingen skæres i mindre stykker. Olien kommes i en gryde, og varmes op til den er meget...