Video: Kalkunschnitzel med champignonsauce
Kalkunschnitzel med champignonsauceKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Kalkunschnitzel
-
2 spsk Hvedemel
-
1.2 tsk Groft salt
-
1.2 tsk Friskkværnet peber
-
25 gram Smør
-
2 stk Citron
-
225 gram Champignon
-
2 deciliter Hønsebouillon
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
0 Friskkværnet peber
-
1.1 spsk Lys maizenajævner
Kalkunschnitzler:
Rids kalkunschnitzlerne i overfladen med en skarp kniv.
Vend dem i mel tilsat salt og peber.
Lad smørret blive gyldent i en pande og brun schnitzlerne på begge sider.
Pres en halv citron let over hver schnitzel og læg derefter de halve citroner med skærefladen nedad på schnitzlerne.
Steg dem ved svag varme i ca. 5 min.
Løft citronerne og vend schnitzlerne.
Steg videre med de halve citroner på i ca. 3 min.
Champignonsauce:
Tag schnitzlerne af panden og hold dem varme i et fad.
Kom champignonerne i panden og svits dem ved kraftig varme i ca. 2 min.
Tilsæt bouillon, piskefløde og peber.
Kog saucen i ca. 2 min., tag panden af varmen og drys saucejævner i under omrøring.
Kog saucen i ca. 1 min. og smag til.
Servér med 500 g frisk pasta og 400 g dampede sukkerærter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Dana Blue Tærte
Dej: Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt vand og saml hurtigt deje...
Grillet mørbrad med bønnesalat
Grillet mørbrad med bønnesalatStart med at finpudse mørbraden og rens den for sener. Kom k...
Baconsvøbt torsk med råsyltede grøntsager
Skræl gulerødderne, og skær dem i bånd med en kartoffelskræller.Skær peberfrugt i strimler...