Video: Femkornsboller
FemkornsbollerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
125 gram Femkornsbageblanding
-
25 gram Solsikkekerne
-
3 deciliter Vand
-
25 gram Gær
-
2 deciliter A38
-
1 spsk Rapsolie
-
1 tsk Køkkensalt
-
250 gram Sigtemel
-
175 gram Hvedemel
-
1 stk Æg
Femkornsblanding, solsikkekerne og vand koges et par minutter og afkøles.
Gæren røres ud og tilsættes blandingen.
De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes godt igennem.
Stilles lunt til hævning, dækket med et klæde 3/4 - 1 time.
Dejen slås ned og formes til 16 boller.
Efterhæver på pladen 20 min. Pensles med sammenpisket æg.
Bages 25 - 30 min. ved 200 grader.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Avocadoforret
Bland ingredienserne til dressingen (til og med peber). Dæk blandingen til og lad den stå...
Sønderjydske boller
Varm mælken til ca 30 gr. Rør mælk, gær, smør og 2 æg sammen, og tilsæt så kardemomme og...
Kalkunstrimler i pakke med appelsin
Skyl spinaten grundigt og pluk den i grove stykker. Riv appelsinskallen fint og vend det s...