Video: Femkornsboller
FemkornsbollerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
125 gram Femkornsbageblanding
-
25 gram Solsikkekerne
-
3 deciliter Vand
-
25 gram Gær
-
2 deciliter A38
-
1 spsk Rapsolie
-
1 tsk Køkkensalt
-
250 gram Sigtemel
-
175 gram Hvedemel
-
1 stk Æg
Femkornsblanding, solsikkekerne og vand koges et par minutter og afkøles.
Gæren røres ud og tilsættes blandingen.
De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes godt igennem.
Stilles lunt til hævning, dækket med et klæde 3/4 - 1 time.
Dejen slås ned og formes til 16 boller.
Efterhæver på pladen 20 min.
Pensles med sammenpisket æg.
Bages 25 - 30 min. ved 200 grader.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bulgur salat
Bulgursalat Bring vandet tilsat salt i kog. Når vandet koger, skal du tilsætte bulguren og...
Stegt andebryst med vilde svampe
Start med at varme ovnen til 200 grader. Rids andebrysterne i fedtet og steg dem med fedts...
Spaghetti aglio olio
Kog en passende mængde vand i en stor gryde med 2 spsk salt, hæld spaghettien i og lad den...