Køkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
600 gram Spidskål
-
200 gram Kogte kartofler
-
200 gram Smør
-
2 stk Løg
-
300 gram Flæsk
-
4 stk Pølse
-
5 kvist Frisk persille
-
5 gram Havsalt
Tag en stor gryde og smelt halvdelen at smørret deri, tilsæt groftskåret løg og spidskål.
Læg flæsk og pølse oven på kålen. Halver de kogte kartofler og læg dem oven på flæsk og pølse
Tilsæt den mørke øl og læg låg på gryden. Lad det småkoge i 10 minutter.
Tag gryden af varmen og vend det sidste smør og grofthakket persille i. Smag til med salt og peber.
Anret og server med sennep og rugbrød.
Tips:
Brug gerne kålpølser i retten, men ellers kan andre gode pølser også bruges.
Spørgsmål:
I opskriften skriver i at man skal tilsætte mørk øl, men det står ikke øverst i opskriften at det skal købes ind.
Svar:
Hej, desværre er der nogle fejl til tider, det beklager jeg., men regne med en øl per 4 personer
Mvh Tomas
opskrifter.dk
11/09-2012 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hvilken (er det nisseøl?)og hvor meget øl?
Svar:
Hej Rikke, det kan være hvilken som helst øl, gerne en mørk øl, men Classic kan også gå an
Ca: 1/2 øl per 4 personer
Mvh Tomas
opskrifter.dk
10/10-2011 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Lynstegt hummer med sauce
Hak hummeren i stykker og fjern skallerne. Skær hummerkødet i mundrette bidder. Lav en mar...
5-kornsboller
Kog vand og kerner i en gryde. Hæld det i en skål, kom margarine og mælk i. Lad det køle a...
Amarettifyldte ferskener
Anbring en ovnrist midt i ovnen og opvarm den til 180°C. Smelt halvdelen af smørret og...