Video: Brændt spidskål
Brændt spidskålKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
6
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
1 stk Spidskål
-
1 stk Citron
-
100 gram Ristede og grovhakkede nødder
-
1 tsk Køkkensalt
-
0.5 deciliter Rapsolie
-
0.5 tsk Revet citronskal
Rens kålen og del det på midten. Varm en pande op ved så høj varme som muligt. Smør kålen med en smule olie og kom det på panden. Lad det brænde. Det er meningen at det skal være mere end brunt. Når kålen er brændt, hvilket tager 6-8 minutter, tages kålen af og skæres i 1-2 sm skiver med stok. Kom dernæst det hele op i en skål og tilsæt citronskal, saften fra citronen, salt og olie. Salaten er god som tilbehør eller som en frisk forret.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nem Citrontærte
Dej: Bland sukkeret sammen med resten af dej-ingredienserne(tilsæt 1 eller 2 tsk. vand, hv...
Langtidsstegt and med svesker
Sådan laver du langtidsstegt and Rens anden, gnid den ind og udvendig med salt og peber. F...
Chokolademuffins med kakaopulver
Smør og sukker røres sammen. Æggene tilsættes et af gangen. Mel, bagepulver, vanille og...