Video: Brændt spidskål
Brændt spidskålKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
1 stk Spidskål
-
1 stk Citron
-
100 gram Ristede og grovhakkede nødder
-
1 tsk Køkkensalt
-
0.5 deciliter Rapsolie
-
0.5 tsk Revet citronskal
Brændt spidskål
Rens kålen og del det på midten.
Varm en pande op ved så høj varme som muligt.
Smør kålen med en smule olie og kom det på panden.
Lad det brænde.
Det er meningen at det skal være mere end brunt.
Når kålen er brændt, hvilket tager 6-8 minutter, tages kålen af og skæres i 1-2 cm tykke skiver med stok.
Kom stykkerne op i en skål og tilsæt citronskal, saften fra citronen, salt og olie.
Salaten er specielt velegnet som tilbehør eller som en frisk forret.
Enjoy!
Brændt spidskål
Brændt spidskål er specielt velegnet som tilbehør eller som en frisk forret.
Spidskål indeholder mange sunde fibre, der er gode for maven. Se også nogle af vores andre
opskrifter, der indeholder spidskål. Fx spidskålssalat med æble eller hakkebøf med spidskålssalat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Risengrød i ovn
Risengrød i ovn Når du skal lave risengrød i ovn, skal du brug en stor støbejernsgryde. Hv...
Ciselerede champignoner med kørvel
Vælg helt rå, friske champignoner til denne garniture. Tør evt. champignonen af med en fug...
Boller med kardemomme
Smelt margarine, bland 1 dl. mælk til det er lunt, rør gæret i. Bland resten af ingredien...