Video: Brændt spidskål
Brændt spidskålKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
1 stk Spidskål
-
1 stk Citron
-
100 gram Ristede og grovhakkede nødder
-
1 tsk Køkkensalt
-
0.5 deciliter Rapsolie
-
0.5 tsk Revet citronskal
Brændt spidskål
Rens kålen og del det på midten.
Varm en pande op ved så høj varme som muligt.
Smør kålen med en smule olie og kom det på panden.
Lad det brænde.
Det er meningen at det skal være mere end brunt.
Når kålen er brændt, hvilket tager 6-8 minutter, tages kålen af og skæres i 1-2 cm tykke skiver med stok.
Kom stykkerne op i en skål og tilsæt citronskal, saften fra citronen, salt og olie.
Salaten er specielt velegnet som tilbehør eller som en frisk forret.
Enjoy!
Brændt spidskål
Brændt spidskål er specielt velegnet som tilbehør eller som en frisk forret.
Spidskål indeholder mange sunde fibre, der er gode for maven. Se også nogle af vores andre
opskrifter, der indeholder spidskål. Fx spidskålssalat med æble eller hakkebøf med spidskålssalat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Piña Colada
Sådan laver man Piña ColadaEn af grundene til, at Pina Colada er blevet så populær hos men...
Varm tranebær cider
I en stor gryde blandes cider, tranebærsaft, farin, kanelstænger, nelliker og citron i ski...
Tærte med ovntørrede tomater, gedeost og sorte oliven
Forvarm ovnen til 160°C. Beklæd en bageplade med bagepapir, pensl bagepapiret med lidt oli...