Video: Fiber boller
Fiber bollerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2 stk Gær
-
6 deciliter Vand
-
4 deciliter Yoghurt naturel
-
4 stk Æg
-
600 gram Revet gulerod
-
150 gram Hvedeklid
-
200 gram Rugmel
-
200 gram Femkornsbageblanding
-
200 gram Hørfrø
-
400 gram Grahamsmel
-
500 gram Hvedemel
-
4.6 tsk Salt
Dejen røres grundigt i 10-15 min.
Hæver, dækket med plastik, 35 min.
Sættes på plade med 2 skeer (meget klistret).
Efterhæver, dækket med plastik, 15 min.
Bages ved 190 grader i ca. 18-20 min.
Nok til 28-30 stk boller
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Asparges i wok
Rens de grønne asparges og skær eller knæk den nederste tredjedel af stænglen. Skyl asparg...
Ribeyes med svampefløde og fyldt parmesankurv
Læg de tørrede Karl Johan svampe i blød som anvist på emballagen. Gem de pæneste store sva...
Sandkage
Tænd ovnen på 200°C.Bland blødgjort smør og sukker sammen og tilsæt æg ét ad gangen.Tilsæt...