Video: Orange-chokoladekage
Orange-chokoladekageKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
2 stk Æg
-
125 gram Sukker
-
75 gram Smør
-
15 gram Revet appelsinskal
-
150 gram Hvedemel
-
2 tsk Natron
-
100 gram Flormelis
-
1 cl Appelsinjuice
-
5 gram Revet appelsinskal
-
25 gram Cacaopulver
1. Æg og sukker piskes sammen i 10 min.
2. Kærnemælk, smeltet smør og appelsinskal (15 g) tilsættes og vendes i æggemassen.
3. Hvedemel, kakao og natron blandes og røres forsigtigt sammen med de øvrige ingredienser.
4. Kagen bages ved 190 grader i ca. 50 min.
5. Kagen afkøles.
6. En glasur blandes af flormelis, appelsinsaft og revet appelsinskal (5 g).
7. Glasuren fordeles over den afkølede kage.
Vin - Soucherie Coteaux du Layon Exception - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Château Soucherie, Loire, Frankrig, Type: Dessertvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 254,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Soucherie Coteaux du Layon ExceptionChâteau Soucherie er et af de smukkeste små vinslotte i Frankrig. Fantastisk smuk og klassisk arkitektur og beliggende mellem vinmarkerne på skråningen m... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Squash med tomat og basilikum
Squash med tomat og basilikumVarm olien, hak løgene og steg dem blanke. Tilsæt hakket squa...
Shepherd's pie
Shepherd's pieStart med at koge kartofler møre. Imens skæres chorizopølsen i tern, som eft...
Bloody ceviche
Skær fisken i terninger. Pres saften af citronerne og lad fisken marinere i saften i 4-6 t...