Video: Himalayakylling
HimalayakyllingKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
13
Tilberedningstid
2 timer 30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 stk hel kylling
-
2 stk Hvidløg
-
1.5 tsk Karry
-
1 tsk Paprika
-
2 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Peber
-
1 tsk Garam masala krydderi
-
2 spsk Citronsaft
-
2 tsk Sojasauce
-
2 spsk Olie
-
2 spsk Forårsløg
-
2 spsk Frisk koriander
-
2 tsk Ingefær
Vask og tør kyllingen.
Bland alle øvrige ingredienser med tilstrækkeligt varmt vand til at lave en marinade med flydende konsistens.
Gnid kyllingen med denne marinade og lad den stå i en time.
Steg kyllingen i en opvarmet ovn (170°C) i 60-75 min. eller til kyllingen er færdig.
Hvis den bliver for brun undervejs, kan den dækkes med folie.
Serveres varm eller kold med ris, brød eller salat
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Lemonade
Forfriskende, hjemmelavet lemonade.Lav en sirup ved at koge lige dele vand og sukker indti...
Banan- og havregrynsbrød
Forvarm ovnen til 175°C.Bland farin, olie, æggehvide og helt æg i en skål. Pisk godt på...
Dobbelt Brownie
Lav først den mørke dej. Hak den mørke chokolade groft og smelt den over vandbag. Rør det...