Video: Brusebadsboller. Dej laves aftenen før
Brusebadsboller. Dej laves aftenen førKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
25 gram Gær
-
2 deciliter Minimælk
-
0.5 deciliter Kærnemælk
-
2.5 spsk Rapsolie
-
1 tsk Sukker
-
1 tsk Groft salt
-
175 gram Fuldkornsmel
-
250 gram Hvedemel
-
1 stk Æg
Aftenen før:
Rør gæren ud i mælken.
Tilsæt olie og de øvrige ingredienser. ( hold lidt af hvedemelet tilbage )
Slå dejen sammen.
Tag den ud på et meldrysset bord, og ælt den igennem med så meget mel, at den stadig er blød og smidig.
Del dejen i 15 stykker, der trilles til boller og anbringes på bagepapir på en bageplade.
Dæk bollerne med et fugtigt klæde og stil dem i køleskabet natten over.
Næste morgen:
Pensl bollerne med sammenpisket æg og stil dem midt i en kold ovn.
Tænd ovnen.
Bagetid incl. opvarmning af ovnen ca. 25 minutter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Røget sværdfiske-forårsruller
Pil rødløget og vask agurken. Skær sværdfisk, løg og agurk ud i ca. 1x1 cm terninger. Vask...
Panerede auberginer og squash
Skær auberginer og squash i tynde skiver og fordel dem på to tallerkner. Lad dem trække me...
Hjemmelavet karrysild
Hjemmelavet karrysildSildene skæres i små stykker og lægges i en skål, hvorefter snapsen h...