Kylling med cremet champignonsauce

Kylling med cremet champignonsauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Hovedret

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Nem måde at servere kylling og champignon

Nogle dage er det bare lidt uoverskueligt at skulle til at begive sig i krig med den helt store anretning til aftensmad. Her kan en ret som kylling med cremet champignonsauce virkelig gøre underværker på humøret. Det er nem ret der ikke kræver de store kokkereringskunster for at blive super lækker.


Tilbehør

Der er mange ting der passer virkelig godt til denne ret. Hvis det skal være simpelt kan du bare koge en pose ris til. Derudover kan du skære nogle kartofler ud (god ide at lægge dem i blød i ca. 30min før du bruger dem) og stege dem på panden sammen med champignonen.


En anden god ide er at lave nogle nudler til, specielt på en asiatisk manér.


Mange andre opskrifter

På vores hjemmeside kan du finde et udvalg på over 4000 opskrifter på alt fra super lækre hovedretter til desserter til en søde tand og farvestrålende cocktails.

Kokkens svar
Champignonsauce

Spørgsmål:

Tak for herlige opskrifter - sagt af en vordende storkok(!), der har overtaget køkkenet i en alder af 82! Spørgsmål: Kan jeg anvende dåsechampisser eller kantareller? De sidste har jeg ferske og friske. Vh. Rogers, Skagen



Svar:
Hej Rogers, du kan godt anvende dåsechampignon , men.. det bliver ikke det samme, så er det bedre med friske kantareller
Mvh Tomas
opskrifter.dk

16/08-2011 af Opskrifter.dk

sauce

Spørgsmål:

hvad bruges til sauce. mvh. phug



Svar:
Det kunne være denne champignonsauce, som jeg har vedhæftet.

Jeg håber, at den kan bruges

19/10-2009 af Opskrifter.dk

Erstatning for Cognac

Spørgsmål:

Når man ikke ejer eller drikker cognac, er der så et alternativ til det?



Svar:
Hej , du kan bruge whiskey, eller portvin smagen bliver ikke det samme men det smager også godt

Mvh Tomas
opskrifter.dk

11/11-2008 af Opskrifter.dk

kogt kyllingekød

Spørgsmål:

jeg har en stor rest ca 2kg kogt kyllingekød tilovers fra julehønsesuppen noget i mindre stykker og noget i store stykker Søger opskrift så jeg får det brugt og ikke kun som tarteletfyld eller i sød sur sovs.



Svar:
Jeg har vedhæftet nogle retter til inspiration...

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

25/04-2008 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Perlehønebryst fyldt med champingnon duxelle

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

Skær svampene i skiver og blend dem sammen med hvidløg, rasp og persille. Læg perlehøne...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Cassoulet med bønner og confit de canard

Kødretter
Fjerkræ

1. Læg de hvide bønner i blød i rigeligt koldt vand natten over. Næste dag: Hæld vandet fr...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Citron- og urtedressing

Vegetar
Vegansk Mad

Bland citronsaft, hakket skalotteløg, olivenolie, hakket persille og hakket mynte i en lil...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag