Sæt skiftevis kylling, champignon, tomater og asparges på et spyd. Steg spyddene på en grillepande i palveolie i ca. 10 min., til kyllingen er gennemstegt.

Grillstegte kyllingespyd

Grillstegte kyllingespyd
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

10 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Ovnstegt kalkun

Fedtfattig mad
Fjerkræ

Skær løg og brød (uden skorpe) i ca. 1x1 cm store stykker, svits dem på panden med hakket...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Gul suppe med nye gulerødder

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Gulerødder, skalotteløg og hvidløg svitses i lidt olie til de er bløde, de må ikke tage fa...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Cordon Bleu

Proteinrig mad
Kødretter

Kalvekødet bankes ud til ca. 1 cm's tykkelse. Smøres på den ene side med sennep. På den en...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag