Video: Mexicansk kyllinge-lasagne
Mexicansk kyllinge-lasagneKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
13
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Kyllingefilet i strimler
-
1 spsk Olie
-
9.12 stk Lasagneplader
-
450 gram Frossen helbladet spinat
-
8 stk Modne tomater
-
1 stk Løg
-
1.4 liter Piskefløde 38%
-
3 spsk Krydderiblanding
-
3 spsk Tomatketchup
-
0 Salt
-
0 Peber
-
0 Oregano
-
200 gram Revet ost
Mexikansk kyllinge-lasagne
Tø spinaten op, og hak den groft med en kniv.
Steg kyllingestrimlerne gyldne i lidt olie og karry.
Hak løget og svits det i lidt olie i en gryde.
Blend tomaterne og kom dem i løgene sammen med fløde, ketchup og alle krydderierne.
Lad denne sauce koge i 15 min., og smag den så evt. til med flere krydderier.
Den må gerne være stærk, da spinaten tager noget af smagen.
Smør et ovnfast fad.
Læg et lag lasagneplader, hæld lidt sauce over, læg et lag spinat samt lidt kylling, og drys med ost.
Fortsæt sådan i 3 lag, og slut med sauce og ost.
Lad den gerne trække lidt, inden den bages midt i ovnen ved 180 grader i ca 1/2 time, til lasagnepladerne er møre.
Serveres med fordel sammen med nachos i ovn og en skøn hjemmelavet tomatsalsa. Velbekomme.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Asiatisk svineret med krydderier og kokosmælk
Skær svinebov i terninger.Giv citrongræsstilken nogle slag med et hårdt instrument. Riv in...
Andebryst med appelsinsauce og bagte rodfrugter
1. Bag rodfrugterne:Tænd ovnen på 200°C varmluft. Skær rodfrugterne i stave, vend dem i ol...
Vegansk chokoladekage
Vegansk chokoladekageOvnen tændes på 180 grader almindelig ovn. Bland hvedemel, kakaopulve...