Video: Broccolisalat
BroccolisalatKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Broccoli
-
2 stk Æbler
-
1.5 deciliter Rosiner
-
1 deciliter Solsikkekerne
-
1 stk Rødløg
-
1 pakke Bacon i tern
-
2 spsk Hvid balsamico
-
5 deciliter Creme fraiche 18%
-
1 spsk Mayonnaise
-
2 knsp Køkkensalt
-
1 knsp Peber
-
1 knsp Sukker
Broccolisalat
Pluk broccoli i små stykker, skær æbler i små tern, skær rødløg i strimler, steg bacon og kom derefter alt dette samt rosiner og solsikkekerner i en skål.
Bland det hele godt sammen.
Mix creme fraiche, balsamico og mayonnaise sammen og smag det til med resten af ingredienserne, dvs. salt, peber og sukker.
Vend cremen i salaten og lad det stå på køl i en halv time før servering.
Denne salat vil være rigtig god at servere som tilbehør til kød og sovs eller til grillet kød.
Velbekomme!
Vinsmagning med Laudrup Vin - København - udsolgt, ny dato følger
Denne smagning afholdes af Laudrup Vin sammen med Opskrifter.dk.Laudrups vinkonsulenter - som alle har stor erfaring med at planlægge og afholde vinsmagninger - er veluddannede og meget passionerede, med en stor, personlig interesse for vin og formidlingen af viden omkring vin. Du hører basisviden, usnobbet information og anekdoter fra Laudrup Vin’... læs mere
Se mere
Tips og tricks...
Denne broccolisalat kan sagtens laves uden bacon, hvis du foretrækker den vegetarisk.
Retten går fint som tilbehør til en stegt kylling med citron eller måske en kartoffel lasagne med spinat?
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Urte- og krydderstegt oksemørbrad med rødvinssauce
Beregn ca. 125-175 g.mørbrad pr.person (afhængigt af om der serveres forret/dessert) Sauc...
Frikadeller uden æg
Frikadeller uden ægHak løgene og bland dem med det hakkede kød, mel, mælk, salt og peber i...
Svinemørbrad fyldt med tomatchutney og svøbt med bacon
Fyld (chutney): Tomaterne skæres i små både og kommes i en gryde sammen med farin og eddik...