Video: Broccolifyldt kalkunbryst
Broccolifyldt kalkunbrystKøkken:
Ingredienser:
Dansk
18
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
800 gram Kalkunbryst
-
100 gram Hakket kalkunkød
-
125 gram Champignon
-
250 gram Broccoli
-
1 stk Æg
-
1 spsk Hvedemel
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
1 kg Kartofler
-
1 spsk Olivenolie
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
1 stk Løg
-
0.5 deciliter Olivenolie
-
0.5 deciliter Hønsebouillon
-
1 deciliter Kvark
-
1 tsk Majsstivelse
Fyld:
Sæt broccolien over i kogende vand og kog dem i 5-6 minutter og hæld vandet fra, mos den.
Hak champignonerne fint.
Bland broccoli, champignon og det hakkede kød og rør det med æg og mel.
Tilsæt salt, peber og presset hvidløg.
Fyld farsen i det udbenede kalkunbryst, snør det og steg i ovnen ved 200 grader C i ca. 1 time.
Ovnstegte kartofler:
Kartoflerne skrælles og skæres i både eller skiver.
Pensel et ildfast fad med olie.
Læg kartoffelbådene i fadet og drys med salt og peber.
Ryst fadet så kartoflerne blandes og sæt dem i ovnen sammen med kalkunen i ca. 40 minutter.
Basilikumsauce:
Hak løget og sautér det i olien i 2 minutter.
Tilsæt hvidvin og bouillon og lad det koge i 5 minutter til ca. 1/3 er fordampet.
Rør det syrnet mælk med maizena og pisk det i saucen til den jævner.
Tag den straks af varmen og blend saucen med basilikum og brøndkarse.
Smag til med salt og peber.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalkun med varm pastasalat
Steg kalkunen i olie - 3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.Rist pinjekernerne...
Aubergine tzatziki med oliven
Del auberginer på langs, prik kødsiden med gaffel og pensl med olie. Læg på bagepapir og b...
Avocado med hytteost
Nemmere bliver det ikke at nyde lækre avocadoer og hytteost.Halvér avocadoerne og server d...