Video: Rabarber kage med marcipan
Rabarber kage med marcipanKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
1 stk Vanillestang
-
150 gram Rørsukker
-
100 gram Marcipan
-
150 gram Smør
-
3 stk Æg
-
100 gram Hvedemel
-
4 stk Rabarber
-
25 gram Lyst rørsukker
-
1 spsk Kartoffelmel
Hvordan laver du en rabarber kage med marcipan:
Flæk vaniljestangen på den lange led, og skrab nænsomt vaniljekornene ud med en lille kniv.
Mas kornene sammen med en smule af sukkeret.
Pisk vaniljesukker, sukker, marcipan og smør sammen.
Sørg for at det er ingen klumper.
Tilsæt æggene, ét ad gangen.
Tilsæt hvedemel og vend det hele forsigtigt sammen.
Kom dejen op i en springform (20 cm i diameter).
Lav et fint rabarber låg ved at skær rabarberne i stave af ca. 6 cm og del den lille rabarberstav på langs.
Kom dem op i en skål sammen med 25 g lyst rørsukker og kartoffelmel.
Vend det sammen og læg dem på kagen i et smukt mønster.
Bag din rabarber kade med marcipan ved 180 grader varmluft i 30-35 min.
Lad den køle helt ned inden servering.
Din rabarber kage med marcipan er nu klar - velbekomme!
Tricks til servering af rabarber kage med marcipan:
Rabarber kage med marcipan er lækker alene, men du kan også servere den sammen med flødeskum, creme fraiche rørt med vanillesukker, eller så kan du prøve at lave en af vores andre opskrifter som råcreme eller hjemmelavet is.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hindbærparfait
Gør sådan: 1. Pisk æggeblommer og sukker til skum i en skål. Rør kornene fra vaniljestang...
Thaisalat med svinemørbrad og lychee
Opvarm olien i en wok. Steg hele mørbradsstykket på alle sider, til det er brunet og stegt...
Kålsalat med skinkestrimler
Snit spidskål fint og skyl den. Lad spidskålen dryppe af i en sigte.Vask blomkål, og del d...