Video: Kalkunbryst med grøntsager
Kalkunbryst med grøntsagerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
11
Tilberedningstid
25 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Kalkunbryst
-
2 spsk Dijonsennep
-
4 spsk Hvidvinseddike
-
1 Forårsløg
-
100 gram Rødløg
-
100 gram Grøn peberfrugt
-
150 gram Squash
-
1 Flåede tomater
-
3 Hvidløg
-
2 tsk Frisk oregano
-
2 tsk Karry
Kalkunbrystet lægges i en lage af sennep og eddike i ca. 1 døgn. Lægges i et ovnfast fad med masser af lage ovenpå, drysses med salt, evt. tilsættes lidt vand ved brystet. Brystet steger i en 200°C varm ovn i 45 min. Tilbehør: Forårsløg skæres i små stykker, rødløg i ringe, squash og peberfrugt i grove tern. Hvidløg presses og tilsættes efter behag, sammen med krydderierne. Alle grøntsagerne svitses i bouillon i en gryde eller sauterpande til de er møre men med bid i, derefter tilsættes tomaterne, og retten smages til med krydderierne.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Artusiis med passionfrugtcoulis
Ved lav varme piskes æggeblommer og sukker. Tilsæt lidt efter lidt mælk. Tilsæt vanillesta...
Kalvefrikassé med forårsgrønt
Kom kødet i en gryde med vand, så det dækker. Kog op og skum suppen og tilsæt salt og evt....
Brusebadsboller
Aftenen før: Rør gæren ud i mælken. Tilsæt kærnemælk og de øvrige ingredienser (hold lidt...