Video: OSSO BUCO M. VINTERGRØNSAGER
OSSO BUCO M. VINTERGRØNSAGERKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
13
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
3 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1.5 kg Okseskank
-
1.2 stk Gulerod
-
2 stk Blegselleristilk
-
1.2 stk Løg
-
1 dåse Hakkede tomater
-
2.5 deciliter Hvidvin
-
4 deciliter Vand
-
1 stk Rosmarinkviste
-
1 spsk Tomatpure
-
1 spsk Hvedemel
-
2 spsk Usaltet smør
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
Hak løget og skær de andre grøntsager i fine stykker (skiver eller tern). Skær eller klip ridser i ydersiden af kødstykkerne, så de ikke nu er, når de bliver brunet. Krydr med salt og peber. Brun kødet ved kraftig varme i olie-smør og læg det til side. Svits grønsagerne for god varme, til de bliver klare. Kom kødstykkerne tilbage i gryden og kom resten af ingredienserne i gryden. Lad gryden simre for svag varme i 2-2½ time - eller indtil kødet er mørt og let falder fra benet. Fisk kødet op og hold det varmt. Jævn saucen med en meljævning af mel og vand eller med maizena jævning. Læg kødet tilbage i saucen. Serveres med gremolata og kogte kartofler, kartoffelmos eller ris.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Æblesalat
Skyl frugt og grønsager, undlad at skrælle æblet. Skær æble og grønsager i små stykker,...
Brombærmarmelade
Brombærmarmelade Skyl bærrene grundigt under vandhanen og kog dem sammen med sukkeret. Ko...
Fetapakker
Smuldr fetaen sammen med hakket foråsløg og æg. Skær dejen ud i kvadrater på 7½ cm. Læg...