Video: Kalvefrikassé med forårsgrønt
Kalvefrikassé med forårsgrøntKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
17
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
2 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1 stk Kalvebov
-
8 stk Gulerod
-
2 stk Porre
-
12 stk Grøn asparges
-
2 stk Salt
-
0 Kalvefond
-
0 Margarine
-
0 Hvedemel
-
2 deciliter Fløde 9%
-
0 Majsstivelse
-
250 gram Ærter
-
0 Porre
-
2 Timiankviste
-
1 Laurbærblad
-
2 stk Frisk persille
-
0 Aspargeskartofler
-
1 bdt Hakket persille
Kom kødet i en gryde med vand, så det dækker. Kog op og skum suppen og tilsæt salt og evt. lidt kavlefond. Skræl gulerødder og skær dem i mindre stykker. Skær porrene i ringe. Skær de nederste 3 cm af aspargesene og skær dem i 3-4 cm lange stykker. Kog grønsagerne hver for sig i noget af suppen, evt tilsat lidt ekstra salt. Lad kødet koge ca 1 time pr. kilo. Si noget af suppen, og lad kødet blive tilbage i gryden med resten af væden, mens sovsen laves. Lav en opbagning af margarine og mel og spæd med den siede suppe. Kog godt igennem og tilsæt evt mere salt og lidt fløde. Tilsæt de kogte grønsager og kog op. Tilsæt evt de kogte kartofler eller server dem ved siden af. Skær kødet i skiver, læg dem på et fad og hæld noget af saucen over (uden kartofler). Drys med persille og server resten af saucen ved siden af.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Knækbrød med kerner
Knækbrød med KernerBland de tørre dele godt sammen. Tilsæt vand og olie. Del dejen i to,...
Skærising bagt i bananblad
Denne ret er mest spændende og autentisk, hvis den serveres i grønne bananblade. Spørg d...
Fasan med bacon, citronskal og rosmarin
Krydr fasanen godt med groft salt og peber, og lad den stå ved stuetemperatur en lille tim...