Video: Nakkefilet med salviesalt og rodfrugtstave
Nakkefilet med salviesalt og rodfrugtstaveKøkken:
Ingredienser:
Dansk
15
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
1 timer 40 minutter
Antal personer:
-
800 gram Nakkefilet
-
1 spsk Olivenolie
-
4 stk Gulerod
-
2 stk Pastinak
-
650 gram Små kartofler
-
6 stk Hvidløgs fed
-
1 spsk Olivenolie
-
1 spsk Grov sennep
-
0.5 stk Citronsaft
-
1 spsk Frisk salvie
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
2 spsk Frisk salvie
-
1 tsk Groft salt
-
1 knsp Friskkværnet peber
Brun kødet af på panden i olie på alle sider.
Læg kødet i en bradepande med god plads og stil fadet i en kold ovn.
Indstil ovnen på 180 grader.
Steg kødet i ca. 1½ time, kernetemperatur 80 grader.
Skær gulerødder og pastinakker i grove stave og halver kartoflerne.
Knus hvidløgsfeddene.
Rist alle grønsagerne på panden i olie i ca 5 min.
Pisk sennep, citronsaft og salvie sammen og bland det rundt i grønsagerne.
Kom grønsagerne i en bradepanden rundt om kødet de sidste 50 min. af kødets stegetid.
Bland salvie, salt og peber sammen og drys det på nakkefileten.
Lad kødet hvile i ca 15 min. inden det skæres for.
Skær kødet i skiver og server rodfrugterne og grove flutes til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ratatouille i ovn
Sådan laver du ratatouille i ovn Først skyller du aubergine, courgette og tomater og skære...
Helstegt kylling med tandoori og mangochutneydip
Bland tandooripulver, salt og peber med olie i en lille skål. Anbring kyllingen i en brade...
Farsbrød
Rør farsen af hakket kalv og flæsk sammen med, æg, havregryn, salt og peber.Rør den godt s...