Brun kødet af på panden i olie på alle sider. Læg kødet i en bradepande med god plads og stil fadet i en kold ovn. Indstil ovnen på 180 grader. Steg kødet

Nakkefilet med salviesalt og rodfrugtstave

Nakkefilet med salviesalt og rodfrugtstave
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

15


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 40 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 02/04-2009

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

bønnesalat med feta

Vegetar
Vegansk Mad

kogt lidt vand op i en gryde tilsæt lidt salt og bønner kog op i 1 minut hæld bønnerne...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Pasta puttanesca

Proteinrig mad
Fiskeretter

Hak hvidløg og oliven og steg det olie. Tilsæt ansjos og oliven, og derefter tomat. Lad d...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Spidskål med flæsk og pølse

Kødretter

Tag en stor gryde og smelt halvdelen at smørret deri, tilsæt groftskåret løg og spidskål....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag