Video: Koteletter i urtesauce
Koteletter i urtesauceKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Svinekoteletter
-
2 stk Løg
-
3 stk Porre
-
2 Grøntsagsbouillon
-
1.5 Piskefløde 38%
-
1.5 Tomatpure
-
1 Frisk persille
-
0 Smør
-
0 Paprika
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
Brun koteletterne få minutter på hver side i smør og krydr med paprika, salt og peber.
Læg dem i et ovnfast fad.
Sauce:
Rens løg og porrer, snit fint og svits på panden.
Tilsæt bouillon, fløde og tomatpuré.
Kog op, smag til og hæld den over koteletterne.
Sæt fadet i ovnen ved 200° i ca. ½ time.
Drys med persille og server ris til.
Spørgsmål:
Kan I oplyse mig om hvor jeg kan skaffe stikkelsbær ?
Svar:
Sæsonen for stikkelsbær i Danmark er fra juni - august. De importerede kan fås allerede fra maj og frem til september.
I den periode er det muligt at finde dem hos grønthandlere og i velassorterede supermarkeder.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
20/04-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Æble- og pæretærte
Æble- og pæretærteSkræl æblerne og pærerne. Skær derefter æblerne og pærerne i tynde...
Laks med spinat og kartofler i fad
Ovnbagt Laks med spinat og kartofler Start med at koge kartofler og når de er kølet ned sk...
Mormors millionbøf
Hak løget fint (tag evt.1 mere hvis det er små løg)Smelt smør i en gryde, og brun løg heri...