Video: Mine boller
Mine bollerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
2 timer 10 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
150 gram Margarine
-
3 deciliter Mælk
-
1 pakke Gær
-
50 gram Sukker
-
1 tsk Salt
-
400 gram Hvedemel
-
1 stk Æg
Margarine smeltes, kold mælk hældes i.
Gær røres med sukker og salt.
Mel, fedtstof, gær og 1 æg røres sammen.
Hæves til dobbelt størrelse.
Formes med 1 ske, hæver 10 min.
Bages ved 220 grader i 10-13 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Skinke- og æggefad
Skær kartoflerne i tynde skiver. Hak skinken og æggene fint. Klip purløgene. Læg et lag ka...
Tigerrejer på spyd
Tigerrejer på spydPesto Blend salat, parmesan, pinjekerner, olivenolie, hvidløg og citron...
Glutenfri brød
Glutenfri brødSmuldr gæren med fingrene i en skål og tilsæt lunkent vand. Rør rundt t...