Video: Braiseret oksesteg med grøntsager
Braiseret oksesteg med grøntsagerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
8
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
1 kg Okseklump
-
1 stk Porre
-
2 stk Løg
-
200 gram Gulerod
-
1 flaske Rødvin
-
0 Oksebouillon
-
0 Olivenolie
-
3 kvist Bredbladet persille
Kødet drysses med salt og peber. Brunes rigtigt godt på alle sider og tages op. Grøntsagerne skæres i store tern og svitses let i gryden. Kødet lægges tilbage og vin/bouillon hældes ved, så kødet er halvt dækket. Lad det simre ved lav varme ca 1½ time til det hele er mørt. Lad kødet hvile i folie i 15 min, før det skæres ud. Jævn skyen med maizena og tilsæt kulør. Serveres med fx kogte kartofler og ristede perleløg samt lidt surt.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Vafler til aftensmad
Vafler til aftensmadKom gulerødder og en håndfuld broccoli i en blender og det skal blende...
Gulerodsbrud
Luftige gulerodsbrudGulerodsbrud er de her lækre, luftige gulerodsboller med solsikkekerne...
Langtidsstegt and med svesker
Sådan laver du langtidsstegt and Rens anden, gnid den ind og udvendig med salt og peber. F...