Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 979 calories 15.87 carb 28.435 fat 2.4 fiber 13.8825 protein 3.779525 fat 3.485 sugar

Video: Braiseret oksesteg med grøntsager

Braiseret oksesteg med grøntsager

Braiseret oksesteg med grøntsager

Braiseret oksesteg med grøntsager
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

25 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 22/03-2009

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Gammeldags pandekager

Vegetar

Sådan laver du gammeldags pandekagerBland først sukker, salt, mel og vanillesukker i en sk...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1209
Opskrift

Oreganobrød

Vegetar

Lun mælken let og smelt fedtstoffet heri. Smuldr gæren og opløs den i væden, væden nå kun...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1872
Opskrift

Klejner med smør

Alle ingredienserne æltes sammen og dejen stilles på køl et døgn.Rulles ud mellem 2 plasti...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 339

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag