Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 979 calories 15.87 carb 28.435 fat 2.4 fiber 13.8825 protein 3.779525 fat 3.485 sugar

Video: Braiseret oksesteg med grøntsager

Braiseret oksesteg med grøntsager

Braiseret oksesteg med grøntsager

Braiseret oksesteg med grøntsager
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

25 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 22/03-2009

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Græsk agurkesalat

Vegetar
Proteinrig mad

Agurken skæres i 3-4 cm lange stave. Yoghurt røres med olie og tilsættes vand til passend...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 654
Opskrift

Avocado med hytteost

Vegetar
Proteinrig mad

Nemmere bliver det ikke at nyde lækre avocadoer og hytteost.Halvér avocadoerne og server d...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 712
Opskrift

Gratineret løgsuppe

Vegetar

Pil løgene og skær dem i tynde skiver. Sauter dem herefter i smør sammen med melet til de...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1575

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag