Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 392 calories 15.87 carb 28.435 fat 2.4 fiber 13.8825 protein 3.779525 fat 3.485 sugar

Video: Braiseret oksesteg med grøntsager

Braiseret oksesteg med grøntsager

Braiseret oksesteg med grøntsager

Braiseret oksesteg med grøntsager
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

25 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 22/03-2009

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Hosomaki - Sushiruller med agurk

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Ris: Skyl risen et par gange i koldt vand til vandet er klart, og lad den derefter dryppe...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 869
Opskrift

Kærnemælksdressing

Vegetar

Pres hvidløget og hak estragonen. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen i en lille...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1255
Opskrift

Grillede kyllingebryst

Proteinrig mad
Fjerkræ

Kyllingebrysterne tørres af og hvert bryst pensles med 1 tsk. pesto. Baconen vikles om kyl...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 414

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag