Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 979 calories 15.87 carb 28.435 fat 2.4 fiber 13.8825 protein 3.779525 fat 3.485 sugar

Video: Braiseret oksesteg med grøntsager

Braiseret oksesteg med grøntsager

Braiseret oksesteg med grøntsager

Braiseret oksesteg med grøntsager
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

25 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 22/03-2009

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Vafler til aftensmad

Vafler til aftensmadKom gulerødder og en håndfuld broccoli i en blender og det skal blende...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 291
Opskrift

Gulerodsbrud

Luftige gulerodsbrudGulerodsbrud er de her lækre, luftige gulerodsboller med solsikkekerne...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 366
Opskrift

Langtidsstegt and med svesker

Fedtfattig mad
Fjerkræ

Sådan laver du langtidsstegt and Rens anden, gnid den ind og udvendig med salt og peber. F...

  0
Sværhedsgrad: 5,0 / 5
views : 2758

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag