Køkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
3
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
1 kg Marcipan
4 stk Pasteuriseret æggehvide
250 gram Flormelis
Flormelis og æggehvide røres sammen og æltes derefter lidt ad gangen ind i marcipanen, til marcipanmassen har helt ensartet, blød konsistens.
Fyld massen i en sprøjtepose/plastikpose, og klip et lille hul i hjørnet.
Nu trykkes stængerne ud på en bageplade, beklædt med bagepapir.
Hvert stykke skal være ca. 2 cm. tykke.
Nu bages stykkerne i ovnen ved 225 grader i 8-10 min.
Tag stykkerne ud af ovnen og kom glasur på i en fin, tynd linje zigzaggene fra ende til anden.
Lyst til at prøve noget anderledes? Til jul er kransekage konfekt rigtigt lækkert!
Kransekage med nougat er et godt alternativ til den traditionelle kransekage med glasur.
Men hvor meget kransekage pr person og hvor længe kan kransekage holde dig ?
Se mere på Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Syltede rødløg
Bring vandet i kog. Skær løget i meget tynde skiver. Hæld det kogende vand over løg ski...
Kulørt bulgur
Varm olivenolien i en stor gryde og tilsæt bulguren. Omrør indtil bulguren bliver klar i f...
Mørbradgryde med bacon
Mørbraden pudses af og skæres i store tern.Bacon steges og tages op af gryden.Brug en stor...