Video: Kransekagekonfekt
KransekagekonfektKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 Marcipan
-
200 Flormelis
-
1 stk Æggehvide
-
50 Hasselnød
Ælt marcipan med flormelis og æggehvide, så det får en god konsistens .
Brug en sprøjtepose og tryk små kager ud på en plade med bagepapir.
Pynt med nødder og cocktailbær.
Bag kagerne i 10-12 min ved 200 Grader.
Kagerne kan evt. overtrækkes med chokolade.
Spørgsmål:
tak for mange spændende opskrifter. Jeg savner meget en mærkning generelt om retterne/bagværket tåler frysning.. men kan man fryse kransekage efter bagning men før pyntning.. evt. hvor lang tid for forvejen kan jeg lave kransekage..Og hvordan laver man "lim" så man kan lagene sammen i en krans..
Svar:
Ja -du kan godt fryse kransekage, men det kan blive lidt tørt af det.
Som lim kan der bruges en tyk glasur.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
03/01-2009 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
jeg kunne godt bruge en opskrift på kransekage hilsen palle
Svar:
Prøv at se på vedlagte opskrift, om ikke den kan bruges: Kransekagekonfekt
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
19/12-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillet kylling med shiitake-sauce
Hak hvidløg og rosmarin fint. Bland olie, hvidløg og rosmarin i et fad. Skær kyllingen i k...
Pocherede æg med mayonnaise og salat
Æggene pocheres, læs beskrivelse nedenfor. Fordel mayonnaisen i 2 portioner, den ene port...
Risotto med broccoli og porre
Hak porren. Del broccolien i buketter. Blanchér begge dele i letsaltet vand i 1 min. Hæld...