Video: Spaghetti med rucolapesto
Spaghetti med rucolapestoKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Forret
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
100 gram Rucola
-
0.5 stk Hvidløgs fed
-
65 gram Valnød
-
50 gram Revet parmesan
-
2 spsk Valnøddeolie
-
0.5 deciliter Extra jomfru olivenolie
-
250 gram Spaghetti
-
0 Havsalt
-
0 Revet parmesan
Blend rucola, hvidløg, valnødder, parmesan og de to slags olie. Smag til med salt. Kog spaghettien, til den er al dente. Dræn den, og vend den varme spaghetti med pestoen. Servér straks med revet parmesan.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Salat med røget laks og fennikel
Dressing: Rør sennep, sukker, olivenolie og citronsaft sammen i en lille skål. Snit fen...
Taco med oksekød
Brun oksekød, tilsæt krydderiblandingen og lad fedtet fordampe. Tilsæt lidt vand og lad re...
Hjemmerørt remoulade
Hak de forskellige ingredienser fint og bland det hele sammen sammen til remoulade. Tils...