Sommer Vinter Efterår Hovedret Forår
Nutrition facts: 2517 calories 64.27 carb 33.935 fat 13.675 fiber 31.05275 protein 4.5105 fat 6.11 sugar

Video: Tandoorikylling

Tandoorikylling

Tandoorikylling

Tandoorikylling
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Asiatisk

Hovedret

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

24 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Indisk mad 

I virkeligheden skal en tandoorikylling steges i en tandoor, som er en helt speciel ovn lavet af ler, der bruges især i Indien og centralasien . Meeen hvis ikke du lige har sådan én stående derhjemme, så kan en klassisk ovn altså også godt bruges. 


Er du i humør til at udforske mere af det indiske køkken, så kan du for eksempel give dig i kast med at lave en lækker omgang butter chicken.


Du kan også lave dit eget naanbrød og servere det med din tandoorikylling.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Chana Masala

Chana masala   Varm en stor gryde over middel varme.  Når det er varmt, tilsæ...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 123
Opskrift

Shawarma med pitabrød

Kødretter

Sådan laver du shawarma med pitabrødFyld: Kødet skæres i tynde strimler, som drysses...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2381
Opskrift

Nachos med tomatsalsa og ost

Vegetar
Stærk mad
Proteinrig mad

Fordel salsaen i et ovnfast fad. Læg chipsene på salsaen og drys med ost og chili. Grati...

  3.5
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2408

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag