Video: Fyldt and med lynstegt ingefær, salvie og rabarber
Fyldt and med lynstegt ingefær, salvie og rabarberKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
7
Tilberedningstid
3 timer 25 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
2 stk Rødløg
-
1 stk Hvidløg
-
1 kvist Frisk salvie
-
225 gram Ingefær
-
4 stk Rabarber
-
2 deciliter Marsalavin
-
2 stk hel and
Der kan bruges 2 små ænder (moseand) til 6 personer.
Fyldet skal ikke spises bagefter, det skal bare give smag til ænderne og saucen.
Til fyldet hakkes løgene groft, og hvidløget halveres.
Riv det meste af salvien og bland det med løg og hvidløg.
Riv ingefæren groft.
Skær de bitre ender af rabarberne og hak dem groft.
Gem den sidste tredjedel af rabarberne.
Krydr med salt og peber og bland ingredienserne godt.
Fyld ænderne med fyldet.
Hak halsene i stykker.
Overskydende fyld lægges sammen med halsene og indmaden under ænderne.
Gnid ænderne med salt, inden de stilles i ovnen.
De skal stege i 2½ time ved 170°C.
Man kan hælde fedt fra undervejs.
Efter 2½ time tages ænderne ud af ovnen.
Fjern gumpen og tag fyldet ud.
Lad ænderne hvile, mens sauce og garniture laves.
Stil bradepanden med fyldet på en kogeplade og skru helt op.
Kog bradepanden af med marsala.
Tilsæt lidt bouillon.
Når saucen er kogt ind, hældes den igennem en si.
Skræl et stykke ingefær og snit det i meget tynde skiver.
Læg skiverne i ét lag på en varm stegepande med olivenolie.
Steg ingefærskiverne sprøde.
Hak dernæst rabarber fint og steg stykkerne sprøde.
Drys til sidst salvieblade hen over ingefær og rabarber.
Læg rabarber, ingefær og salvie til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Appelsin- og tranebærsauce med cognac
Anbring appelsinskal og vand i en lille gryde og opvarm det over medium varme.Læg låg på o...
Fiber boller
Dejen røres grundigt i 10-15 min. Hæver, dækket med plastik, 35 min. Sættes på plade med...
Sukkerfri chokoladekage
Sukkerfri chokoladekageVarm ovnen op ved at tænde på 175 grader. Beklæd en springform med...