Video: jambalaya med chorizo
jambalaya med chorizoKøkken:
Ingredienser:
Andet
17
Tilberedningstid
1 timer 10 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 spsk Olivenolie
-
300 gram Kyllinge inderfilet
-
150 gram Chorizo pølse
-
1 stk Hakket løg
-
2 stk Bladselleristilk
-
2 stk Rød peberfrugt
-
2 stk Knust hvidløgs fed
-
1 spsk Syltede jalapeños
-
1 tsk Oregano
-
1.4 tsk Cayennepeber
-
1 stk Laurbærblad
-
300 gram Løse ris
-
1 dåse Flåede tomater i dåse
-
5 deciliter Hønsebouillon
-
0 Salt
-
0 Peber
-
200 gram Baguette
Varm olien i en stor sauterepande eller gryde og steg kyllingekød og pølse heri 4 minutter på hver side, drys salt og peber på og tag dem op.
Svits derefter løg, bladselleri og peberfrugt et par minutter, tilsæt hvidløg, jalapeño, oregano samt cayenne og laurbærblad og svits kort.
Bland risene ved, rør om og tilsæt tomater samt en del af bouillonen.
Kog risene i ca. 20 minutter, bland kyllingekød og pølser ved og lad det hele snurre videre, til risene er helt møre.
Spæd med yderligere bouillon undervejs og check krydringen.
Servér retten rygende varm med brød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Oksehaleragout
Kødet brunes i smør på en pande, og lægges efterhånden over i en stor stegegryde.Løg og hv...
Grillede grøntsager med fuldkornspasta
Skær grøntsagerne i små buketter og stave.Kog pasta ifølge anvisning på pakken.Grill grønt...
Øl og honning marinade
Øl og honning blandes sammen, og smages til med salt og peber. Tilsæt en håndfuld urter.Kø...