Video: Provencalsk kalvegryde
Provencalsk kalvegrydeKøkken:
Ingredienser:
Fransk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
300 gram Kalvekød i tern
-
2 stk Gulerod
-
150 gram Frossen grøn bønne
-
150 gram Champignon
-
1 spsk Hvedemel
-
1 deciliter Hønsebouillon
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
2 kvist Frisk timian
-
15 stk Perleløg
Steg kødet på panden til det er mørt.
Krydr det med salt og citronpeber.
Tilsæt de snittede gulerødder, bønner og champignon.
Bland mel og bouillon og hæld det over kødet og grøntsagerne.
Giv blandingen et opkog.
Tilsæt fløde, finthakket timian og perleløg.
Smag til med salt.
Kogte kartofler
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Dyrekølle med kanel på Rösle
Dyrekølle med kanel på RösleStart med at udbene dyrekøllen hvis du da ikke er så heldig at...
Kylling i krydderier og yoghurt
Vask og rengør kyllingen. Bland alle krydderierne. Knus hvidløg og salt i en morter.Bland...
Appelsin- og tranebærsauce
Placér tranebær, appelsinskal, kanelstænger, appelsinsaft, farin og nok vand til at dække...