Video: Koldhævede boller
Koldhævede bollerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
11 timer 40 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 liter Vand
-
25 gram Gær
-
4 spsk Vindruekerneolie
-
2 spsk Køkkensalt
-
50 gram Solsikkekerne
-
350 Hvedemel
-
350 gram Durummel
Koldhævede boller
Rør gæren ud i vandet.
Tilsæt salt og olie.
Tilsæt kerner.
Rør mel i.
Sæt film over skålen og stil dejen i køleskabet i 10-12 timer.
Form dejen som boller på en bageplade med bagepapir (gøres nemmest med en stor grydeske).
Drys evt. med sesam.
Bages i ca. 30 min ved 225 grader.
Dine koldhævede boller er nu klar til at blive nydt!
Vil du prøve andet godt bagværk til fx morgenbordet, så prøv fx vores opskrift på nemme boller eller på croissanter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tærte med skinke, ost og glaserede løg
Smør tærteformen med lidt olie og forbag dejen i 8-10 minutter. Stik evt. huller i dejen m...
Efterårskylling med rodfrugter og spidskommen
Kyllingen renses og parteres. Afbrunes i stor gryde i oliven olie og smør indtil skindet e...
Scones
SconesBland hvedemel, sukker, salt og bagepulveret sammen. Smørret smuldres lige så s...