Video: Marinerede ribben
Marinerede ribbenKøkken:
Type:
Ingredienser:
Andet
Hovedret
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
1 kg Svineribben
-
5 spsk Tomatketchup
-
2 spsk Honning
-
3 spsk Sojasauce
-
3 spsk Vineddike
-
1.5 tsk Tomatpure
-
1 tsk Køkkensalt
-
3 deciliter Bouillon
Bland marinaden og lad ribbenene trække deri i mindst 8 timer. Læg ribbenene i en bradepande med marinaden ved og sæt dem i en 220 grader varm ovn i 15 minutter. Ven benene og skru ned til 190 grader i mindst 30 minutter - op til en time, hvis der laves større portioner. Server med løse ris eller bagekartofler og meget gerne et drys purløg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Flødekartofler med ost
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Læg kartoflerne lagvis med muskatnød, salt o...
Ferskenmarmelade
FerskenmarmeladeFjern stenene fra fersknerne, og skær fersknerne i grove stykker.Kom fersk...
Black Russian
Hæld ingredienserne i et isterningefyldt rocksglas og server.