Video: Marinerede ribben
Marinerede ribbenKøkken:
Ingredienser:
Andet
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
1 kg Svineribben
-
5 spsk Tomatketchup
-
2 spsk Honning
-
3 spsk Sojasauce
-
3 spsk Vineddike
-
1.5 tsk Tomatpure
-
1 tsk Køkkensalt
-
3 deciliter Bouillon
Bland marinaden og lad ribbenene trække deri i mindst 8 timer.
Læg ribbenene i en bradepande med marinaden ved og sæt dem i en 220 grader varm ovn i 15 minutter.
Ven benene og skru ned til 190 grader i mindst 30 minutter - op til en time, hvis der laves større portioner.
Server med løse ris eller bagekartofler og meget gerne et drys purløg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kransekage med nougat
Kransekage med nougatRiv marcipanen groft og ælt den sammen med flormelis og æggehvide. De...
Rosinbarrer
Anbring rosiner og æblejuice i en gryde. Bring det i kog og lad det afkøle.I mellemtiden r...
Filodejs-indbagte nødder
Blend nødder, mandler og abrikoser sammen med honning og mynte.Hvert lag filodej pensles m...