Video: Brun fond - sky
Brun fond - skyKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
16 timer 0 minutter
Antal personer:
-
5 kg Okseben
-
3 stk Gulerod
-
1 stk Porre
-
1 stk Pastinak
-
0.25 stk Sellerirod
-
2 stk Løg
-
4 stk Hvidløgs fed
-
2 deciliter Tomatpure
-
0 Laurbærblad
-
4 Hvid peberkorn
Samtlige grøntsager skrælles og skylles grundigt med rent vand.
Benene brunes i en ovn 1-2 timer på 175°C.
Grøntsagerne brunes enten med i ovnen den sidste ½ time eller i en stor gryde.
Tomatpure svitses med til sidst sammen med grøntsagerne.
Fyld gryden op med vand så at det lige dækker benene.
Det hele koges 12-16 timer.
Fonden skummes (fjerner fedt og skum) hele tiden.
Det er vigtigt at det koges langsomt.
Hvis man syntes at det smager af for lidt, så gentages proceduren men i stedet for at tilsætte vand tilsættes den brune fond.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Honningmarineret torskefilet
Rens og tør torskefileterne. Skær fisken i portionsstørrelser (2 stykker pr. person) og læ...
Hvide bønner med rejer
Hak tomaterne. Svits hakket løg, hakket hvidløg og hakket peberfrugt (start med løg og hvi...
Fødselsdagsboller med kardemomme
Lun mælken en anelse, og opløs gæren heri.Mælk og gær røres sammen med salt, sukker og æg....