Video: Brun fond - sky
Brun fond - skyKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
16 timer 0 minutter
Antal personer:
-
5 kg Okseben
-
3 stk Gulerod
-
1 stk Porre
-
1 stk Pastinak
-
0.25 stk Sellerirod
-
2 stk Løg
-
4 stk Hvidløgs fed
-
2 deciliter Tomatpure
-
0 Laurbærblad
-
4 Hvid peberkorn
Samtlige grøntsager skrælles og skylles grundigt med rent vand.
Benene brunes i en ovn 1-2 timer på 175°C.
Grøntsagerne brunes enten med i ovnen den sidste ½ time eller i en stor gryde.
Tomatpure svitses med til sidst sammen med grøntsagerne.
Fyld gryden op med vand så at det lige dækker benene.
Det hele koges 12-16 timer.
Fonden skummes (fjerner fedt og skum) hele tiden.
Det er vigtigt at det koges langsomt.
Hvis man syntes at det smager af for lidt, så gentages proceduren men i stedet for at tilsætte vand tilsættes den brune fond.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rødvinsmarinerede grill-steaks
Pres hvidløget og hak rosmarinen. Bland ingredienserne til marinaden i et fad. Vend bøffer...
61 Imperial
61 Imperial cocktailFyld isterninger og alle ingredienser, undtagen curacao, i et dybt afr...
Kålpakker med bacon
Hakkekød og bacon røres sammen til en fars. Brug salt, peber og andre krydderier efter sma...