Hovedret
Nutrition facts: 232 calories 45.47 carb 5.57775 fat 3.525 fiber 16.25775 protein 2.2045 fat 5.01 sugar

Video: Kyllingefrikasse

Kyllingefrikasse

Kyllingefrikasse

Kyllingefrikasse
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Hovedret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

10 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Mange varianter


Det gode ved såden en lys stuvning er at mange af ingredienser kan erstattes af andre, for at opnå forskellige smage i kyllingefrikassén. Fx. kan du med fordel bruge friske asparges, blegselleri, løg, laurbær og mange andre grøntsager og krydderier.


Kombiner med forskellige retter ris og kartofler


Udover at der komme godt med mad på bordet fra kyllingefrikassén, så kan du nemt komplementerer retten med ris, kartofler eller brød. Hvis en normal version af ris og kartofler ikke lige er det du lyster efter kan vi anbefale stegte ris, risotto eller et hav af andre opskrifter til at "spice" dine kartofler op på.


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Dressing til rejecocktail

Dressing til rejecocktailPisk fløden let. Derefter, rører du alle de resterende ingred...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 703
Opskrift

Gulerodssalat

Vegetar
Vegansk Mad

Riv gulerødderne. Skræl æblet, fjern kernehuset og riv det. Smut mandlerne. Bland alle ing...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1019
Opskrift

Klassisk kalkunfarsbrød

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

Fremgangsmåde:Kalkunkød, paprika, presset hvidløg, æg og mel blandes sammen i en skål. Det...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1024

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag