Hovedretter
Nutrition facts: 283 calories 45.47 carb 5.57775 fat 3.525 fiber 16.25775 protein 2.2045 fat 5.01 sugar

Video: Kyllingefrikasse

Kyllingefrikasse

Kyllingefrikasse

Kyllingefrikasse
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Hovedret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

10 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 02/02-2009

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Mange varianter


Det gode ved såden en lys stuvning er at mange af ingredienser kan erstattes af andre, for at opnå forskellige smage i kyllingefrikassén. Fx. kan du med fordel bruge friske asparges, blegselleri, løg, laurbær og mange andre grøntsager og krydderier.


Kombiner med forskellige retter ris og kartofler


Udover at der komme godt med mad på bordet fra kyllingefrikassén, så kan du nemt komplementerer retten med ris, kartofler eller brød. Hvis en normal version af ris og kartofler ikke lige er det du lyster efter kan vi anbefale stegte ris, risotto eller et hav af andre opskrifter til at "spice" dine kartofler op på.


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Jordbær softice

Vegetar

De frosne bær tages ud af fryseren ½ time før brug. Det hele kommes i en blender, og pi...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2698
Opskrift

Banan-hasselnøddekage

Vegetar

Bland alt det tørre til bunden i en skål. Rør det våde sammen og hæld det i det tørre. Kom...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1133
Opskrift

Stegte rødspætter

Fiskeretter

Vask rødspætter i koldt vand. Vend dem i mel på begge sider og krydr med salt og peber....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 5382

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag