Hovedret
Nutrition facts: 1277.25 calories 45.47 carb 5.57775 fat 3.525 fiber 16.25775 protein 2.2045 fat 5.01 sugar

Video: Kyllingefrikasse

Kyllingefrikasse

Kyllingefrikasse

Kyllingefrikasse
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Hovedret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

10 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 Hours20 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Mange varianter


Det gode ved såden en lys stuvning er at mange af ingredienser kan erstattes af andre, for at opnå forskellige smage i kyllingefrikassén. Fx. kan du med fordel bruge friske asparges, blegselleri, løg, laurbær og mange andre grøntsager og krydderier.


Kombiner med forskellige retter ris og kartofler


Udover at der komme godt med mad på bordet fra kyllingefrikassén, så kan du nemt komplementerer retten med ris, kartofler eller brød. Hvis en normal version af ris og kartofler ikke lige er det du lyster efter kan vi anbefale stegte ris, risotto eller et hav af andre opskrifter til at "spice" dine kartofler op på.


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Nye kartofler med appelsin

Vegetar

Pil og kog kartoflerne. Anbring dem i et ovnfast fad. Bland smeltet smør og kanel. Hæld...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 493
Opskrift

Svinemørbrad med mangochutney

Stærk mad
Kødretter

Sådan laver du svinemørbrad med mangochutney Mangochutney: Hak løg og ingefær fint. Opvarm...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1000
Opskrift

Syltede æbler

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Skær æblerne i kvarte stykker og fjerne kernerne. Kog sukkeret med vand, citron og kanel....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 592

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag