Video: Våddejs boller
Våddejs bollerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
8
Tilberedningstid
10 timer 40 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
10 gram Gær
-
3 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Sukker
-
6 deciliter Vand
-
4 deciliter Sigtet speltmel
-
6 deciliter Pizzamel
-
2 deciliter Durummel
-
0 Blå birkes
Om aftenen: Gær, salt, sukker og vand røres sammen i en stor skål. Tilsæt først speltmel og rør grundigt. Derefter italiensk mel ad 2 omgange og til sidst durummel. Dejen skal være relativ lind - men ikke flydende. Skålen tildækkes eller låg sættes på, og dejen opbevares og hæver heri til næste morgen. Næste morgen: Ovnen tændes på 250 grader, og der sættes en skål med vand i bunden af ovnen. På bageplade sættes bollerne med et par skeer. Lad dem efterhæve lidt og bag dem i ca. 15. min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ananassorbet
AnanassorbetVandet bringes i kog og sukkeret tilsættes forsigtigt under omrøring. Når sukk...
Rosmarinbraiserede lammeskanker
Strø lammeskankerne med salt og peber efter smag. Opvarm olien i en stor stegegryde over m...
Ravioli med bacon og salvie
Nip enderne af bønnerne. Kom vand, smør og salt i en gryde, og bring det i kog. Damp bønne...