Video: Glaserede æbler
Glaserede æblerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
4 stk Æbler
-
3 deciliter Sukker
-
0.5 deciliter Vand
-
10 gram Glukosesirup
Vask og tør æblerne godt.
Fjern stilkene og stik en blomsterpind i hvert æble.
Kog sukker, vand og glucose over kraftig varme.
Rør rundt.
Test om sukkerlagen er færdig ved at dyppe en pind i lagen.
Når sukkerlagen på pinden bliver som glas og kan brækkes af, er den færdig.
Dyp æblerne ned i sukkerlagen og drej dem rundt.
Rul æblerne i kokos.
I dette øjeblik gælder det om at være hurtig, da sukkerlagen hurtigt stivner.
Lad æblerne køle af på en plade.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Flerkornsbrød
Bland to slags mel, bagegær og salt i en skål. Bland solsikkefrø, sesamfrø og græskarkerne...
Lagkage fondant
Lagkage fondantSkumfiduser, olie og frugtfarve kommes i en glas- eller metalskål. Skålen...
Bålsuppe
Sæt gryden i kog over bålet. Når gryden er i kog tilsættes det hele. Retten er klar ef...