Video: Glaserede æbler
Glaserede æblerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
4 stk Æbler
-
3 deciliter Sukker
-
0.5 deciliter Vand
-
10 gram Glukosesirup
Vask og tør æblerne godt.
Fjern stilkene og stik en blomsterpind i hvert æble.
Kog sukker, vand og glucose over kraftig varme.
Rør rundt.
Test om sukkerlagen er færdig ved at dyppe en pind i lagen.
Når sukkerlagen på pinden bliver som glas og kan brækkes af, er den færdig.
Dyp æblerne ned i sukkerlagen og drej dem rundt.
Rul æblerne i kokos.
I dette øjeblik gælder det om at være hurtig, da sukkerlagen hurtigt stivner.
Lad æblerne køle af på en plade.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pekingand
Har du godt med tid, så skal du ikke snyde dig selv for hjemmelavet peking and - det smage...
Helleflynder steak
HelleflynderRids skindet på begge sider, pensl med olie og krydr med salt og peber. Steg m...
Rejesalat a`la Italien
Rejesalat a`la Italien Start med at si rejerne for vand og læg dem ned i en stor mell...