Video: Ymerfranskbrød
YmerfranskbrødKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
6
Tilberedningstid
2 timer 40 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
25 gram Gær
-
2 deciliter Mælk
-
1.1 deciliter Ymer naturel
-
1 Køkkensalt
-
1 deciliter Rugmel
-
450 gram Hvedemel
Gæren smuldres, lun mælken og rør i gæret. Lun ymeren og tilsæt salt, rugmel og hæld i i gæret. Kom det meste af hvedemelen i og ælt til dejen slipper skålen. Lade hæve til dobbelt størrelse. Ælt og put det i en smurt form. Efterhøve til dobbelt størrelse. Pensles med vand og 3 skrå snitter, og drysses med lidt rugmel. Bag nederste rille 225 grade i 45 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Laks med citron, hvidløg og frisk persille
Sådan laver du laks med citron, hvidløg og frisk persille Hak hvidløg, dild og persille fi...
Ungarsk paprikagryde
Svits baconen i en gryde til det er lysebrunt. Tag det op. Kom smørret i gryden. Dup oksek...
Flødekartofler med ost
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Læg kartoflerne lagvis med muskatnød, salt o...