Video: Ymerfranskbrød
YmerfranskbrødKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
2 timer 40 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
25 gram Gær
-
2 deciliter Mælk
-
1.1 deciliter Ymer naturel
-
1 Køkkensalt
-
1 deciliter Rugmel
-
450 gram Hvedemel
Gæren smuldres, lun mælken og rør i gæret.
Lun ymeren og tilsæt salt, rugmel og hæld i i gæret.
Kom det meste af hvedemelet i og ælt til dejen slipper skålen.
Lade hæve til dobbelt størrelse.
Ælt og put det i en smurt form.
Efterhæve til dobbelt størrelse.
Pensles med vand og 3 skrå snitter, og drysses med lidt rugmel.
Bag nederste rille 225 grade i 45 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Dressing med agurk og feta
Put agurk, feta, yoghurt og hvidløg i en blender. Blend det til en glat masse. Hæld dressi...
Pandekager med marinerede jordbær og chokoladesauce
Dej: Hvedemel, sukker og salt blandes godt i en stor skål. Der laves en lille fordybning i...
Pizza med tunfyld
Opløs gæren i lunkent vand, og tilsæt salt og olivenolie. Tilsæt det meste mel, og ælt dej...