Video: Gaffelboller
GaffelbollerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
24 timer 0 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
7 deciliter Lunkent vand
-
5 gram Gær
-
2 tsk Salt
-
2 spsk Rørsukker
-
3 deciliter Havregryn
-
600.65 gram Hvedemel
-
1 spsk Birkes
Rør alle ingredienserne sammen.
Dæk dejen til og lad den hæve natten over i køleskab.
Dejen er - og skal være meget klistret, det er denne konsistens der giver bollerne en svampet krumme.
Opvarm ovnen til 250 grader.
Rør dejen sammen og sæt ved hjælp af skeer klatter af dej på plader med bagepapir.
Pels bollerne med vand og drys med havregryn eller lign.
Bag bollerne i 12-15 min. til de er gyldne
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Aspargessuppe med karrykylling på pind
Bræk eller skær den træede ende af aspargesene. Skær hovederne fra aspargesene og gem dem....
Basilikum pesto
Hjemmelavet pesto Start med at hakke lidt basilikum og parmesan og kom det i en minihakker...
Cookies med chokolade og valnødder
Giv eventuelt valnødderne 15 minutter i ovnen før du hakker dem og putter dem i dejen for...