Video: Gaffelboller
GaffelbollerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
24 timer 0 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
7 deciliter Lunkent vand
-
5 gram Gær
-
2 tsk Salt
-
2 spsk Rørsukker
-
3 deciliter Havregryn
-
600.65 gram Hvedemel
-
1 spsk Birkes
Rør alle ingredienserne sammen.
Dæk dejen til og lad den hæve natten over i køleskab.
Dejen er - og skal være meget klistret, det er denne konsistens der giver bollerne en svampet krumme.
Opvarm ovnen til 250 grader.
Rør dejen sammen og sæt ved hjælp af skeer klatter af dej på plader med bagepapir.
Pels bollerne med vand og drys med havregryn eller lign.
Bag bollerne i 12-15 min. til de er gyldne
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kyllingebryst i appelsinsauce
Tør kødet grundigt af. Varm halvdelen af smørret sammen med olien i en stegepande og brun...
Tomatsovs til pizza
Tomatsovs til pizzaHak dit løg, pres hvidløgsfedet og svits det dernæst i olivenolie. Brug...
Grønne asparges med pocheret æg
Skyl de grønne asparges og knæk den nederste trevlede del af.Pochér de friske æg i ca. 2 l...