Video: Gaffelboller
GaffelbollerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
7
Tilberedningstid
24 timer 0 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
7 deciliter Lunkent vand
-
5 gram Gær
-
2 tsk Salt
-
2 spsk Rørsukker
-
3 deciliter Havregryn
-
600.65 gram Hvedemel
-
1 spsk Birkes
Rør alle ingredienserne sammen. Dæk dejen til og lad den hæve natten over i køleskab. Dejen er - og skal være meget klistret, det er denne konsistens der giver bollerne en svampet krumme. Opvarm ovnen til 250 grader. Rør dejen sammen og sæt ved hjælp af skeer klatter af dej på plader med bagepapir. Pels bollerne med vand og drys med havregryn eller lign. Bag bollerne i 12-15 min. til de er gyldne
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bønnesalat med sesam og sprød bacon
Bønnesalat med sesam og sprød baconNip de grønne bønner og blancher dem i letsaltet vand i...
Ribbensteg
Her er den nemmeste vej til ribbensteg med sprød svær. Tænd ovnen. Sværen ridses med...
Aïoli
Sådan laver du aïoli Kom æggeblomme, eddike, hvidløg samt salt og peber i en foodprocessor...