Julegås med brunede kartofler og gulerødder

Julegås med brunede kartofler og gulerødder
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Hovedret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

3 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks


Kokkens svar
Fedt

Spørgsmål:

Hej. Hvordan kan man undgå alt så megen fedt på gåsen?



Svar:
Gås er relativt fedt kød, men hvis du lader være med at spise skindet, og ikke spiser den fede sovs, så reducerer du fedtet betydeligt.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

17/02-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Tzatziki creme fraiche

Vegetar

Creme fraichen skal være lidt fastere, end den er i bægeret - altså skal du lade den drypp...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Andebryst med sellericreme

Fjerkræ

Andebrystet befries for skind og sener og krydres herefter med salt og sukker samt knuste...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Appelsinpandekager

Vegetar

Sigt melet i en skål, der er stor nok til alle ingredienserne. Rør æg, sukker, appelsin...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag