Jul Hovedretter
Nutrition facts: 4955 calories 55.7875 carb 12.1545 fat 13.575 fiber 21.5295 protein 2.4465 fat 28.655 sugar

Video: Julegås med brunede kartofler og gulerødder

Julegås med brunede kartofler og gulerødder

Julegås med brunede kartofler og gulerødder

Julegås med brunede kartofler og gulerødder
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Fransk

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

3 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
< Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

Opskrifter.dk   Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
Fedt

Spørgsmål:

Hej. Hvordan kan man undgå alt så megen fedt på gåsen?



Svar:
Gås er relativt fedt kød, men hvis du lader være med at spise skindet, og ikke spiser den fede sovs, så reducerer du fedtet betydeligt.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

17/02-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Bagte jordskokker med grønkålssalsa

Vegetar

Bagte jordskokker   Ovnen tændes på 230 grader Jordskokkerne skrubbes med en stiv...

views : 2244
Opskrift

Kalvebov med karry og rodfrugter

Kødretter

Karry og paprika svitses i lidt fedtstof og bov eller kamstegen brunes godt heri.Gulerødde...

views : 3651
Opskrift

Melonsorbet med citronsirup

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Kog sukker og vand ind til en sirup i en lille gryde.Udkern og skræl melonen. Skær den i t...

views : 2115

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag