Jul Hovedret
Nutrition facts: 418 calories 55.7875 carb 12.1545 fat 13.575 fiber 21.5295 protein 2.4465 fat 28.655 sugar

Video: Julegås med brunede kartofler og gulerødder

Julegås med brunede kartofler og gulerødder

Julegås med brunede kartofler og gulerødder

Julegås med brunede kartofler og gulerødder
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Hovedret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

3 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Fedt

Spørgsmål:

Hej. Hvordan kan man undgå alt så megen fedt på gåsen?



Svar:
Gås er relativt fedt kød, men hvis du lader være med at spise skindet, og ikke spiser den fede sovs, så reducerer du fedtet betydeligt.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

17/02-2008 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Jul - Andebryststeg med æbler og portvin

Fedtfattig mad
Fjerkræ

Krydr andebryststegen med salt og peber. Sæt andebryststegen i ovnen ved 150 °C i 90 mi...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 658
Opskrift

Glögg med rød- og portvin

Vegetar

Glögg med rød- og portvin, fremgangsmåde:Bland rødvin, portvin og vodka i en gryde. Tilsæt...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1295
Opskrift

Ferrari

Rør over isterninger i et collinsglas og server.

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 442

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag