Julegås med brunede kartofler og gulerødder

Julegås med brunede kartofler og gulerødder
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Hovedret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

3 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Fedt

Spørgsmål:

Hej. Hvordan kan man undgå alt så megen fedt på gåsen?



Svar:
Gås er relativt fedt kød, men hvis du lader være med at spise skindet, og ikke spiser den fede sovs, så reducerer du fedtet betydeligt.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

17/02-2008 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Hvidløgsrejer

Fiskeretter

Rejerne pilles. Husk at fjerne den mørke tarm. Forvarm ovnen til 200°C (varmluft 180°...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Sherrykylling

Fjerkræ

Del kyllingen. Skyl kyllingedelene kort, tør dem med køkkenrulle. Krydr med salt og pebe...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Hallandsk laxlåda

Fiskeretter

Laksen skæres i mindre stykker/strimler. Smør et ovnfast fad og læg lakseskiverne i. Dry...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag