Julegås med brunede kartofler og gulerødder

Julegås med brunede kartofler og gulerødder
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Hovedret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

3 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Fedt

Gås er relativt fedt kød, men hvis du lader være med at spise skindet, og ikke spiser den fede sovs, så reducerer du fedtet betydeligt.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

17/02-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Kalve/oksekoteletter

Proteinrig mad
Kødretter

Koteletterne befries for sener o.a. - dette anvendes som afkog til fond til sauce - krydre...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Boller med nødder og bær

Vegetar
Vegansk Mad

1. Rist nødderne på en tør pande. Gnub skallerne af. Hak nødderne groft. Skær abrikoser i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kartoffelmos med champignoner

Vegetar

Skræl kartoflerne og skær dem i tern på 4x4 cm. Kog dem i letsaltet vand i 25 min. Hæld va...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag