Video: Klassisk kalkunfarsbrød
Klassisk kalkunfarsbrødKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
2 timer 30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket kalkunkød
-
1 spsk Paprika
-
3 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Æg
-
1.2 spsk Hvedemel
-
8 stk Kartofler
-
5 stk Gulerod
-
0 Salt
-
0 Peber
-
8 stk Æg
-
4 deciliter Vand
-
2 spsk Hakket purløg
Fremgangsmåde:
Kalkunkød, paprika, presset hvidløg, æg og mel blandes sammen i en skål.
Det røres sammen til en jævn fars.
Farsen formes til et farsbrød i et ovnfast fad.
Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiver.
Gulerødderne skrælles og rives.
Grøntsagerne lægges uden om farsbrødet i det ovnfaste fad.
Det hele krydres med salt og peber.
Æg og vand røres sammen i en skål.
Blandingen hældes over grøntsagerne i fadet.
Farsbrødet bages i ovnen i 1-1½ time ved 160°C, drys med hakket purløg eller persille og serveres varmt.
Energi ialt: 3053 kcal. Energiprocent: Fedt 25% - 84g Protein 28% - 209g Kulhydrat 47% - 353g 0 comments
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kødboller med skinkekød
Forvarm ovnen til 175°C. Få skinkekødet hakket eller hak det selv i en kødhakker.I en sto...
Indisk kylling med mango raita
Bland garam masala, gurkemeje, limesaft, ingefær, knust hvidløg, salt og olie i en pose. K...
Finns klipfisk
fisken lægges i fad med kødsiden opad og drysses med salt og sukker. Dækkes med stanniol e...