Video: Engelske kalkunfrikadeller
Engelske kalkunfrikadellerKøkken:
Ingredienser:
Andet
27
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
500 gram Kalkunbryst
-
1 stk Æg
-
1 stk Æggehvide
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
1 tsk Paprika
-
1 knsp Cayennepeber
-
1 bdt Frisk persille
-
2 spsk Majsmel
-
2 spsk Ketchup
-
0.5 spsk Olie
-
3 spsk A38
-
0.5 spsk Evt. maizenajævner
-
2 deciliter A38
-
2 deciliter Bouillon
-
1 spsk Olie
-
1 stk Løg
-
1 stk Rød peberfrugt
-
1 deciliter Ketchup
-
2 spsk Chili peber
-
100 gram Nudler i pose
-
2 stk Forårsløg
-
2 stk Gulerod
-
1 stk Rød peber
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
0.5 spsk Olie
Start med at koge nudlerne og hold dem varme.
Rør det hakkede kød med de øvrige ingredienser og form kødet til små aflange pølser.
Steg pølserne i olie til de er gyldne på alle sider.
Tag frikadellerne af panden og lav saucen.
Brun løg og peber i olie, tilsæt ketchup, sød chili, bouillon og A 38 og giv saucen et opkog.
Kom frikadellerne tilbage i saucen og lad det hele simre i ca. 5 min.
Jævn evt. saucen med maizenajævner.
Grøntsagsnudlerne:
Varm olien i en gryde, tilsæt grøntsagerne og vend dem under omrøring ca. 2 min.
Tilsæt nudlerne og lad det hele varme godt igennem.
Smag til med salt og peber.
Serveringsforslag:
Serveres evt. med grøntsagsnudler og rød sauce
Vin - Louis Latour Grande Ardeche Chardonnay - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Louis Latour Maison, Frankrig, Type: HvidvinNormal stk. pris v/køb af 6 flasker 139,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Louis Latour Grande Ardeche ChardonnayLouis Latour købte i 1979 en mindre ejendom i Ardèche, der ligesom Bourgogne har en kalkrig jordbund men generelt lidt mere varme og sol. Denne vin er således lavet på 100% Ch... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Græsk salat med feta
Græsk salat med fetaSkær tomaterne i både, agurken i tykke skiver på skrå og løget i ringe...
Baconsandwich
Steg baconskiverne på en pande uden fedtstof. Lad baconskiverne dryppe af for fedt på et s...
Salat med appelsin og fennikel
Riv lidt skal fra en af appelsinerne og gem det. Fjern resten af skrællen fra appelsinerne...