Video: Grillet laks med grønne asparges og sennepsdressing
Grillet laks med grønne asparges og sennepsdressingKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
700 gram Laks
-
2 spsk Olivenolie
-
0.5 deciliter Citronsaft
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
-
1 bdt Grøn asparges
-
3.5 deciliter Græsk yoghurt
-
1.5 tsk Dijonsennep
-
1 stk Hakket hvidløgs fed
Laksestykkerne pensles på begge sider med olivenolie, citronsaft, salt og peber.
Lad dem trække ½ time før de grilles.
Den træede del af bunden knækkes af aspargesene og kasseres.
Aspargesene koges i vand med salt ca. 3 min., til de er let sprøde i konsistensen.
Dressingen røres sammen af græsk yoghurt, dijonsennep, hvidløg, dild, salt og peber.
Laksen grilles ca. 3 min. på hver side.
Hvis der er skind på laksen, steges skindsiden først.
Grill aspargesene 2 min. før servering.
Laksen anrettes med asparges, dressing og citronbåde. Pynt med dild.
Serveres med nye kartofler.
Vin - Quinta Apolonia - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Belondrade S.L., Rueda, Spanien, Type: Hvidvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 139,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Quinta ApoloniaQuinta Apolonia er lavet på 100% Verdejo i D.O. Rueda ved Valladolid men er klassifiiceret som Vino de la Tierra de Castilla y León. Vinen er gæret og lagret på fransk eg i 2,5 mån... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalkunruller med fjerkrælever
Skær kulkunbryst i tynde skiver, cirka 125 - 150 g pr. stkTør kyllingeleveren godt af i kø...
Brun sovs
Brun sovsFørst smelter man smørret i en gryde, og derefter pisker man hvedemelet i, indtil...
Tærte med røget laks
Gør således Bund:Bland brød med margarine og tryk det ud i en tærteform stil bunden kold...