Video: Amagergryde med kål og kartofler
Amagergryde med kål og kartoflerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
400 gram Løg
-
200 gram Hakket oksekød 8-12%
-
1 tsk Olie
-
1 tsk Karry
-
800 gram Kartofler
-
7.5 deciliter Vand
-
1.5 tsk Køkkensalt
-
1 knsp Peber
-
300 gram Gulerod
-
300 gram Hvidkål
-
100 gram Spaghetti
Fremgangsmåde: Amagergryde med kål og kartofler.
Løgene hakkes, kartoflerne skæres i skiver, gulerødderne rives groft, hvidkålen snittes.
Olien varmes i en gryde tilsæt karry, løg og oksekød svitses heri.
Kartofler, vand, salt og peber kommes i, koges ved svag varme i 10 min.
Gulerødder, hvidkål og pasta tilsættes, retten koges yderlig ca. 10 min.
Retter jævnes evt. lidt med mel som er udrørt i skummemælk.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Brusebadsboller. Dej laves aftenen før
Aftenen før: Rør gæren ud i mælken. Tilsæt olie og de øvrige ingredienser. ( hold lidt af...
Fyldte Bøftomater
Skær toppen af tomaterne og tøm dem med en suppeske.Fars: Pil løg og blend det med hvidløg...
Basilikum Pesto
Basilikum PestoRist nødderne på en tør pande, til de er lettere gyldne og sæt til side for...