Video: Rygeostcreme
RygeostcremeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
200 gram Rygeost 40+
-
0.5 deciliter Creme fraiche 18%
-
0.5 bdt Frisk purløg
-
0 Havsalt
-
0 Peber
-
2 stk Skalotteløg
Rygeostcreme
Hak skalotteløg og purløg fint.
Kom dem i en skål.
Kom rygeost og creme fraiche i den samme skål og bland det hele sammen.
Riv citronskal over, og kom salt og peber i.
Smag til undervejs, så din rygeostcreme bliver præcis, som du vil have den.
Du kan finde forslag til, hvad du kan servere dine rygeostcreme til længere nede.
Velbekomme - din rygeostcreme er nu klar til at blive serveret.
Servering
Rygeostcreme smager himmelsk til fisk i alle mulige forskellige afskygninger.
Det kunne for eksempel være en omagng lækre fiskespyd på grillen, du kan også servere det til fiskefrikadeller eller fiskeboller, eller hvad med en omgang lækre røgede laksekroketter? Der giver rygeostcremen en lækker cremet smagsoplevelse til de sprøde laksekroketter.
Er du i sommerhumør eller har du bare ekstra mange kartofler, kan du spice den klassiske kartoffelsalat op, ved at komme din rygeostcreme i den. Den røgede smag giver et spændende indspark og sammen vil de fungere rigtig godt til et lækkert stykke kød.
Sidst men ikke mindst kan du bruge rygeostcremen som ‘bread spread’, det vil sige til at smøre på brød, fx et koldhævet filonebrød eller hjemmebagt rugbrød.
Du kan også komme cremen på en omgang røget laks på brød - eller pil-selv rejer.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Stir-fry svinemørbrad med chili og koriander
Skær mørbraden i tern på ca. 2 cm. Hak løg og peberfrugt groft. Chilien frigøres for frø o...
Ingefær- sojamarinade
Hak forårsløgene og riv ingefæren. Bland alle ingredienserne sammen i en skål.Marinaden br...
Italiensk tomatsuppe
Italiensk tomatsuppeOpvarm rapsolien i en gryde som er stor nok til, at suppen kan være i...