Video: Laks i dildsovs
Laks i dildsovsKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
10
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
250 gram Laksefilet
-
500 gram Pasta med spinat
-
1 stk Hønsebouillon
-
4 deciliter Vand
-
150 ml Fløde 13%
-
2.3 spsk Maizena
-
3 spsk Citronsaft
-
1 bdt Dild
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
* Bouillontern og vand bringes i kog, i en gryde * 2 spsk. maizena udrøres i fløden og tilsættes bouillonvandet. Lad koge i 1 minut. * Citronsaft og dild tilsættes saucen og den smages til med salt og peber. * Skær laksefileterne ud i tern (ca. 2x2cm) Vend forsigtigt lakseternene i den kogende sauce og sluk for varmen. * Lad retten stå og trække under låg på blusset i ca. 5 min, eller til lakseternene er faste og lyserøde * Kog pastaen efter anvisning og server straks med laksesaucen. (pynt med lidt dild) * Server med grøn salat efter eget valg. Tip: Prøv evt. snittet Iceberg med ananastern (evt. fra dåse) og grønne ærter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mannagrød
MannagrødVarm sødmælken op i en gryde. Tilsæt salt og bring mælken i kog - husk at røre ru...
Rejeroulade
Bag smør og mel sammen i en gryde, mælk og fløde kommes i lidt af gangen under stadig pisk...
Penne alla gorgonzola
Kog pastaen al dente efter anvisning på emballagen. Mens pastaen koger, brunes smør på...