Hovedret
Nutrition facts: 540 calories 95.2 carb 17.6365 fat 14.05 fiber 38.592 protein 6.666 fat 3.075 sugar

Video: Laks i dildsovs

Laks i dildsovs

Laks i dildsovs

Laks i dildsovs
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

40 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 16/11-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Græskarsmåkager

Vegetar

Forvarm ovnen til 175°C. Beklæd bageplade med bagepapir. Rør sukker, æg, smør og vanill...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 689
Opskrift

Sursød sauce

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Alle ingredienserne røres sammen og varmes godt igennem. Velegnet som tilbehør til f.eks....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 996
Opskrift

Suppe med vintergrøntsager

Fjerkræ

Opvarm olien i en stor gryde over middelhøj varme. Tilsæt grofthakket løg og svits, til...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1062

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag