Video: Unghane
UnghaneKøkken:
Ingredienser:
Fransk
9
Tilberedningstid
4 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1 stk hel unghane
-
2 stk Citron
-
1 tsk Havsalt
-
2 tsk Peber
-
3 kvist Frisk timian
-
500 gram Kartofler
-
1 deciliter Olie
-
200 gram Honning
-
3 deciliter Vand
Fyld hanen med citronbåde, salt, peber og timian.
Steg den i ovn i 40 min. på 180°C.
Vask eller skrub kartoflerne.
Brug salt til at skrubbe, hvis de er nye.
Skær dem i både. Hæld dem i et ovnfast fad, drys med salt og peber og hæld olie over.
Bages i ovn i 35 min. på 200°C.
Tag hanen ud og hæld honning over.
Hæld vand i bradepanden med hanen og kom den i ovnen igen i 10 min. på 220°C.
Anret hanen med kartofler og stegesaft fra bradepanden.
Pynt med timian.
Spørgsmål:
Unghane vejer ofte ca.2 kg. Er opskriftens stegetid korrekt?
Svar:
Umiddelbart ville jeg give den 50-60 minutter. Kan selvfølgelig godt variere lidt afhængig af ovn.
mvh.
Esben
Opskrifter.dk
09/02-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Urtegårdskylling
Kyllingefileterne gnides med salt, peber og Herbes de Provence. Hvidløg og løg pilles og h...
Smuldrekage med frugt
Smuldrekage med frugtÆblerne skrælles og skæres i både. Drysses med kanel og sukker - mæng...
Tærte med rucola og feta
Mel og smør smuldres sammen i en skål og samles til sidst med koldt vand. Dejen skal være...