Video: Frisk pasta med pecorino, tomater og rucola
Frisk pasta med pecorino, tomater og rucolaKøkken:
Type:
Ingredienser:
italiensk
Hovedret
7
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
1.2 kg Tomat
-
1 pakke Rucola
-
3 stk Skalotteløg
-
1 deciliter Olivenolie
-
2 spsk Balsamico
-
350 gram Frisk pasta
-
500 gram Pecorino ost
Skær tomaterne i tern, hak skalotteløgene fint. Bland de første fem ingredienser i en skål og vend dem sammen. Lad det stå ved stuetemperatur i ½ time. Kog pastaen al dente efter anvisning på emballagen. Tilsæt den kogte pasta til tomatblandingen og vend det. Tilsæt reven ost og smag til med salt og peber. Serveres varm eller ved stuetemperatur.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hindbærcoulis
Sådan laver du hindbærcoulis Brug frosne hindbær til opskriften. Lad dem tø op og gem lidt...
Chokoladedyppede kirsebær
Vask kirsebærrene (du skal ikke tage stilkene af). Smelt chokoladen i et vandbad (i en...
Kalveschnitzler med sauce af vilde svampe, sennep og estragon
Krydr schnitzlerne med salt og peber. Smelt 1/4 af smørret i en pande. Brun kort schnitzle...