Frisk pasta med pecorino, tomater og rucola

Frisk pasta med pecorino, tomater og rucola
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

italiensk

Hovedret

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

50 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

25 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Pilaf med ris, bacon og kål

Kødretter
Fjerkræ

Steg baconen i en stor pande. Overfør det til en tallerken med køkkenrulle med en hulske...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kyllinge- og yoghurtcurry

Stærk mad
Fjerkræ

Blend løg, hvidløg, ingefær og koriander til en glat puré. Varm olien i en wok eller ligne...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Sable dej (en slags mør dej)

Vegetar
Proteinrig mad

Smør, flormelis, mandelmel, 120 g mel og æg røres til en homogen masse. Tilsæt resten af...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag