Video: Frisk pasta med pecorino, tomater og rucola
Frisk pasta med pecorino, tomater og rucolaKøkken:
Ingredienser:
italiensk
7
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
1.2 kg Tomat
-
1 pakke Rucola
-
3 stk Skalotteløg
-
1 deciliter Olivenolie
-
2 spsk Balsamico
-
350 gram Frisk pasta
-
500 gram Pecorino ost
Skær tomaterne i tern, hak skalotteløgene fint.
Bland de første fem ingredienser i en skål og vend dem sammen.
Lad det stå ved stuetemperatur i ½ time.
Kog pastaen al dente efter anvisning på emballagen.
Tilsæt den kogte pasta til tomatblandingen og vend det.
Tilsæt reven ost og smag til med salt og peber.
Serveres varm eller ved stuetemperatur.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pasta med kylling i tomat
Opvarm olien.Svits løg og hvidløg.Tilsæt gulerødder.Tilsæt champignon.Tilsæt hakkede toma...
Kyllingefrikadeller med spinat
Kyllingefrikadeller med spinatTænd ovnen på 200 grader. Hak løg, hvidløg og chili fint. Ko...
Gratinerede blåmuslinger
Rens muslingerne og damp dem i en gryde med lidt vand i bunden. Ryst gryden godt.Smelt smø...