Video: Mexicansk vegetargryde
Mexicansk vegetargrydeKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
15
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
5 stk Kartofler
-
2 stk Gulerod
-
1 stk Blegselleri
-
1 bdt Vand
-
4 stk Grøntsagsbouillon
-
1 spsk Olivenolie
-
1 stk Rødløg
-
4 stk Hvidløgs fed
-
2 tsk Chili
-
1 spsk Spidskommen
-
1.5 tsk Havsalt
-
75 gram Majsgryn
-
2 dåse Hakkede tomater
-
1 stk Frisk grøn chili
Pynt
-
0 Frisk purløg
Skræl kartoflerne og skær dem i terninger. Hak gulerødder og selleri. Put grøntsagerne i en gryde med nok letsaltet vand til at dække. Bring vandet i kog. Lad det koge til grøntsagerne er møre, ca. 10 min. Hæld vandet fra. Hæld rent vand og smuldrede bouillonterninger i en lille gryde og bring det i kog. Kog til terningerne er opløst. Fjern bouillonen fra varmen. Opvarm olivenolien i en gryde. Sautér hakket rødløg og presset hvidløg i olien. Krydr med chili, kommen og salt. Hæld de kogte grøntsager i gryden. Varm dem under omrøring i et par minutter. Tilsæt bouillon, majsgryn, tomat og den hakkede chilipeber. Bring retten i kog, skru ned for varmen og lad den simre i 45 min.
Smag til med salt og peber.
Pynt med lidt purløg,
Spørgsmål:
kan man bruge andet end majsgryn i denne ret
Svar:
Hej , det kan du godt.Det bliver ikke det samme , men du kan bruge bulgur
Mvh Tomas
opskrifter.dk
13/10-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Smørstegt kylling med timian
Opvarm en stor pande over middel varme. Steg kyllingebrysterne gyldenbrune.Tilsæt smørret...
Majs over bål
Køb de majskolber som har flest dækblade.Majskolberne lægges i vand i min.2 timer, imens e...
Portvinspocheret pære med risbudding
Pærerne skrælles.Sukkerlage: Kog vand, nelliker, kanel, sukker og portvin op og kom pærern...