Video: Alpaca gryde
Alpaca grydeKøkken:
Ingredienser:
Andet
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
2 stk Løg
-
500 gram
-
200 gram Champignon
-
4 stk Gulerod
-
5 deciliter Piskefløde 38%
-
2 deciliter Sødmælk
-
0.5 stk Tomatpure
-
500 gram Kartofler
Hak løgende og svits dem på panden, steg herefter pølserne der er skåret ud i små stykker. Dernæst hælder man den halve liter fløde i en gryde, tilsæt løg og champignonerne, der er vasket og gulerødderne, der ligesom pølserne skal være skåret i små stykker. Lad retten koge op og tilsæt tomatpuré mælk og pølserne. Smag til med salt og peber. Kog kartoflerne og lad Alpaca gryden stå og simre indtil kartoflerne er færdige.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Krabbeomelet
Slå æggene ud og krydr dem med salt og peber. Klargør krabbekødet ved at fjerne evt. stump...
Nanbrød med krydret oksekød
Bland kødet med yoghurten og alle krydderierne, og ælt det godt sammen. Del farsen i fir...
Bær i champagnegelé
Vask alle bærrene og læg dem i en skål. Læg husblas i koldt vand til det er blødt op (c...