Video: Varm cider med smør, ingefær og kanel
Varm cider med smør, ingefær og kanelKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 liter Vand
-
2.5 deciliter Sukker
-
3 spsk Hel nellike
-
3 spsk Allehåndebær
-
2 stk Kanelstang
-
2 spsk Ingefær
-
1.5 liter Æblecider
-
5 deciliter Appelsinjuice
-
1 deciliter Citronsaft
-
100 gram Usaltet smør
Bland vand og sukker i en gryde.
Bring det i kog, skru ned og lad det simre i 5 min.
Fjern gryden og tilsæt nellike, allehånde, kanelstænger og ingefær i skiver.
Lad denne blanding stå i en time eller længere.
Si blandingen tilbage i gryden gennem et dørslag.
Rør cider, appelsinsaft og citronsaft i.
Servér cideren i krus med en lille skive smør i.
Pynt evt. med kanelstænger.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Orange-chokoladekage
1. Æg og sukker piskes sammen i 10 min.2. Kærnemælk, smeltet smør og appelsinskal (15 g) t...
Æbletærte med kanel
ÆbletærtePisk først æggene med sukker. Rør forsigtigt mel i. Hæld dejen i en smurt, raspst...
Blomkålsgratin med sprødt låg
Ovnen forvarmes til 180 grader. Pastaen koges mør i rigeligt, spilkogende vand. Vandet hæl...