Video: Aubergine med sesam pickles
Aubergine med sesam picklesKøkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Tilbehør
6
Tilberedningstid
1 timer 10 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Aubergine
-
2 spsk Køkkensalt
-
3 spsk Teriyakisauce
-
1 tsk Sesamolie
-
1 deciliter Sesamfrø
-
1 stk Hvidløgs fed
Del auberginen på langs i 4 stykker og fjern kernehuset. Skær dem i mindre stykker og drys salt over. Læg stykkerne i et dørslag og lad dem hvile under tryk i en time. (Læg evt. en tallerken over.) Skyl hurtigt under rindende vand, og lad stykkerne dryppe af. Læg stykkerne i en lille gryde og tilsæt resten af ingredienserne. Lad det småkoge i 10-15 min. under låg. Når blandingen er afkølet er den klar til servering som tilbehør til alle typer asiatisk mad.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Andebryst med sellericreme
Andebrystet befries for skind og sener og krydres herefter med salt og sukker samt knuste...
Gameldags kagecreme
Pisk æg og sukker sammen i tykbundet gryde. Pisk maizena og mælk i. Bring cremen i kog ved...
Kommenristede kartofler med røget laks og kaviar
Sådan Laver du kommenristede kartofler med rogn:Skræl citronerne med en grøntsagsskræller....