Video: Aubergine med sesam pickles
Aubergine med sesam picklesKøkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Tilbehør
6
Tilberedningstid
1 timer 10 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Aubergine
-
2 spsk Køkkensalt
-
3 spsk Teriyakisauce
-
1 tsk Sesamolie
-
1 deciliter Sesamfrø
-
1 stk Hvidløgs fed
Del auberginen på langs i 4 stykker og fjern kernehuset. Skær dem i mindre stykker og drys salt over. Læg stykkerne i et dørslag og lad dem hvile under tryk i en time. (Læg evt. en tallerken over.) Skyl hurtigt under rindende vand, og lad stykkerne dryppe af. Læg stykkerne i en lille gryde og tilsæt resten af ingredienserne. Lad det småkoge i 10-15 min. under låg. Når blandingen er afkølet er den klar til servering som tilbehør til alle typer asiatisk mad.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Blødende chokoladekage
Blødende chokoladekageBræk chokoladen i mindre stykker og put chokoladen og smørret i et v...
Marmorkage
Sukker og æg piskes sammen til en skummende lysegul masse. Smørret smeltes og hældes i æg...
Adventskringle
Bland som en almindelig gærdej. Hæv en ½ time. Slå op og hæv igen. Bages ved 200-225 gr...