Video: Aubergine med sesam pickles
Aubergine med sesam picklesKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
6
Tilberedningstid
1 timer 10 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Aubergine
-
2 spsk Køkkensalt
-
3 spsk Teriyakisauce
-
1 tsk Sesamolie
-
1 deciliter Sesamfrø
-
1 stk Hvidløgs fed
Del auberginen på langs i 4 stykker og fjern kernehuset.
Skær dem i mindre stykker og drys salt over.
Læg stykkerne i et dørslag og lad dem hvile under tryk i en time. (Læg evt. en tallerken over.)
Skyl hurtigt under rindende vand, og lad stykkerne dryppe af.
Læg stykkerne i en lille gryde og tilsæt resten af ingredienserne.
Lad det småkoge i 10-15 min. under låg. Når blandingen er afkølet er den klar til servering som tilbehør til alle typer asiatisk mad.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kaneltoasts
Rist toastbrødet i en brødrister. Smør smørret på den ene side af hver skive. Rør sukker o...
Ærtesuppe med fetabrød
Sauter løg og hvidløg og tilsæt citronskal med ærterne. Tilsæt bouillon og lad simre i 10...
Barbarella
Ryst med knust is og si over i et afkølet whiskeyglas.